aeon flux

ready for the action now, danger boy?

rabszolgák és útkaparók a magyar mozikban Németh Barna
2013. október 10. 10:16:00

Kategória: film 1 komment

Az egy percig sem volt kétséges, hogy a Torontói Filmfesztivál fődíját bezsebelő, és egyben a legnagyobb Oscar-várományosnak kikiáltott 12 Years a Slave (trailer, trailer, video) hamarosan a magyar mozikban is elkezdi gyűjteni rajongótáborát; és már egy ideje azt is tudjuk, hogy 2014 januárjától lesz esélye erre. Azt viszont még nem tudtuk, milyen címen teszi ezt, de a film hazai forgalmazója (Pro Video) most ezt a kérdést is megválaszolta, szerencsére nagyon egyszerűen: 12 év rabszolgaság.

Ami nem volt ennyire egyértelmű, hogy a Berlinálén rendezői díjjal jutalmazott Prince Avalanche (trailer, trailer) eljut-e hozzánk, de a Cirko illetékesei megnyugtattak. Paul Rudd és Emile Hirsch már 2014 első negyedévében nálunk is festegetheti a felezővonalakat.

prince-slave.jpg

Címkék

oscar filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr855561545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K. Kálmán 2013.10.10. 10:22:53

Mindkét filmnek örülök; csak így tovább, forgalmazók!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása