aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 41. hét) Takács Máté
2013. október 10. 07:01:00

Kategória: film 4 komment

Hosszú és még hosszabb drámák, második világháború Japánban és a Holdon, templom a dombon, mozi- és filmünnep. Heti bemutatók.

  • Adèle élete (La vie d'Adèle). Meztelenek és bolondok: amiről Katy Perry első nagy slágerében énekelt, az lófütty ahhoz képest, amit Adéle és Emma lenyomnak ebben a sokat taglalt és Spielberg által díjazott drámában. A neves direktor harmadik típusban biztosan találkozna a kishölgyekkel, mi pedig a francia premierrel egy időben tehetjük ezt artmozik mellett a Palace Mammutban is. Feliratos, 180 perc, Vertigo Média. 18 éven felülieknek.
  • Fogságban (Prisoners). Hugh Jackmannek elrabolják a lányát, de sajnos őt nem olyan fából faragták, mint Liam Neesont, és most még adamantiumkarmai sincsenek, amikkel széjjelcsapjon. Ehelyett A nyomorultakbeli formáját hozza: kisírt szemek, Oscar-esélyes alakítás. Feliratos, 153 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • A háború császára (Emperor). Tommy Lee Jones feladata, hogy rendezze Japán sorait, miután az ország kapitulál a második világháború végén. A bevetés szabályai egy nem vénnek való vidéken. Műsoron Debrecenben, Egerben, Szolnokon és a budapesti Puskin (feliratos) és Sugár (szinkronizált) mozikban, de elérhető a videotárban is. Szinkronizált, 105 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • Iron Sky. Revenge of the Nazis from Outer Space! Nem az '50-es években járunk, mégis ilyesmit élhetünk át ezzel a sci-fi-vígjátékkal, melyben a Harmadik Birodalom szívósabbnak bizonyult, mint hittük, úgyhogy a Simon Wiesenthal Központ már nem csak 100 éves nyuggerekre vadászhat. Vigyázat: két órás, rendezői változat! Feliratos, 113 perc, Big Bang/JIL. 16 éven felülieknek.
  • Templom a dombon (Krugovi). Szerbia nevezése a következő Oscarra egy tragikus hőstettet jár körül, s az embereket, akiknek életére az kihatással van. A Csapda rendezőjétől (nem az idei The Rock-os, hanem a 2007-es szerb). Feliratos, 112 perc, Mozinet. 16 éven felülieknek.

    A Cinema City, a Mi Mozink és a Sugár mozi akciós áron vetít a hétvégén, ennek alkalmából az Időről időre és a Paranoia már mától látható premier előtt, a Westendben pedig a Machete gyilkolt is levetítik szombat este 8-kor.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_prisoners_hun.jpg

Címkék

comedy sci fi mozinet drama hugh jackman tommy lee jones provideo eurocinema war movie big bang media vertigo media heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr215561410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.10. 08:00:04

Íme a CC féle Filmünnep részletes programja (jobb később, mint soha):

www.cinemacity.hu/posMessage/Promos_HU/1

Spender 2013.10.10. 12:51:49

Úgy tűnik valamiről nagyon lemaradtam, de ez az Iron Sky nem egy tavaly nyári film? :) Akit egy kicsit is érdekelt az netről leszedte már tavaly ősszel. Ha emellett számításba vesszük, hogy rettenetes kritikákat is kapott, akkor tényleg bátor dolog most ezt moziba küldeni. Még ha "rendezői változat" is. :)

P.Tomato 2013.10.10. 18:40:06

az lehetséges, hogy a Gravity-t a filmünnep miatt alig vetítik, vagy egyeltalán nem?

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.10. 19:16:59

@P.Tomato: Igen. Részlet a most kiadott sajtóközleményből:

A film valószínűleg az év nagy sikere lesz: a hétvégén (október 10. és 13. között) is nagyon sok moziban látható. Játssza (természetesen 3D-ben) a Corvin, a Lurdy, az Óbuda, a Pólus, a Mammut és a Sugár; vidéken a Kecskemét Malom, a tatabányai, békéscsabai, a szeged Belvárosi, az ajkai, a Ceglédi, az egri Uránia, a gyöngyösi, a gödöllői,a hévízi, a jászberényi, a nagykanizsai, a pápai, a salgótarjáni, a soproni elit, a szekszárdi, a szombathelyi Savaria valamint a különleges változat kedvelőinek a CC Arena IMAX és a CC Westend 4DX.
Október 14-én hétfőtől a Gravitáció minden fontosabb magyarországi mozi műsorán megtalálható lesz; így a következő mozik is elkezdik vetíteni: Cinema City Sopron, CC Szolnok, CC Zala, CC Szombathely, CC Veszprém, CC Nyíregyháza, CC Kaposvár és CC Duna Plaza.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása