aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + filmklip: öld meg kedveseid [kill your darlings] (2013) Fata Richárd
2013. augusztus 30. 11:50:00

Kategória: film 10 komment

A beat-mozgalom születéséről és az azt előidéző/beárnyékoló gyilkosságról szóló Sundance-siker októberben kerül a tengerentúli mozikba, ám előbb még megfordul Velencében, Torontóban és – ami a legfontosabb – a miskolci CineFesten is. John Krokidas rendező roppant menő, egy sor feltörekvő tehetséget felvonultató színészgárdát hozott össze első nagyjátékfilmjéhez: Daniel Radcliffe alakítja a fiatal Allen Ginsberget, Dane DeHaan Lucien Carr-t, Jack Huston Jack Kerouacot, Ben Foster pedig William S. Burroughs-t, míg a további szerepekben Elizabeth Olsen, Michael C. Hall, Jennifer Jason Leigh és Kyra Sedgwick tűnnek fel. Radcliffe egyébként rögtön három egészen különböző filmmel is képviselteti magát Torontóban (a Kill Your Darlings mellett a Horns-szal és a The F Word című romantikus komédiával), úgyhogy bátran kijelenthetjük, hogy a Harry Potter árnyékából való kitörés egyelőre igen flottul halad.

kill_your_darlings_poster.jpg

Címkék

trailer velence toronto poszter daniel radcliffe drama cinefest poster romance kyra sedgwick biopic ben foster filmklip elizabeth olsen dane dehaan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr645484621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2013.08.30. 12:10:44

Korai még a kijelentés, de Radcliffe akár még lehet az új Connery is. Anno belőle se nézték ki, hogy Bondon kívül képes lenne másra is, de aztán ő is igyekezett a legváltozatosabb szerepeket elvállalni (ami azért nem volt mindig szerencsés:)), és kitörni a 007-es szerepkörből, ami végül a kor előre haladtával sikerült is neki. Az más kérdés egyébként, hogy Radcliffet DeHaan tehetségben már most megeszi reggelire.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.30. 12:43:42

Próbálkozik, próbálkozik, de sajnos nem elég jó a srác. jellemző, hogy a trió legtehetségesebb tagja nincs sehol. Az élet igazságtalan.

Kovács Erzsébet 2013.08.30. 12:52:47

@Zalaba_Ferenc: Kire gondolsz?
Amúgy Dane DeHaanon az Erő krónikája óta rajta tartom a szemem. Ha most forgatnák a Csillagok háborúja második trilógiáját, ő lenne Anakin. És mennyire jó lenne!

Wintermoots (törölt) 2013.08.30. 13:14:57

@Kovács Erzsébet:

szégyen, de őt nem ismertem így névről. megtippeltem a külsejét, majd rágugliztam. és láss csodát!:))

Kovács Erzsébet 2013.08.30. 13:18:55

@Zalaba_Ferenc: De akkor kire? Mert ez egy sokszereplős baráti kör.
Amúgy ne már... Persze hogy skatulyában van a srác egyelőre, de azt legalább jól tudja. Sokkal jobban, mint a bizonyos, Lucas által személyesen kiválasztott valaki.

Kovács Erzsébet 2013.08.30. 13:28:00

Most nézem, hogy ez a Ben Foster is meditál. Még a végén tényleg a TM lesz az új szcientológia?

TomPowell25 2013.08.30. 16:09:43

@Wintermoots: nyilván nem a magasságára értettem.:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása