aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: október végén dvd-n és bd-n is berepül az acélember Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 26. 17:40:00

Kategória: film 6 komment

Ha nem is döntött meg minden bevételi rekordot (csak néhányat), nem túlzás azt állítani, hogy Az acélember minden idők legmonumentálisabb szuperhősös mozija. Zack Snyder rendező, David S. Goyer író és Christopher Nolan producer nem csupán egy teljesen új világot húzott fel absztrakt lényekkel, járművekkel és építményekkel (ez lenne Krypton), hanem Superman és Zod összecsapása során Földünket is (majdnem) teljesen átrendezte. Megalománia ez a felsőfokon, de ahogy mondani szokás, az ember szeret is kapni valamit a pénzéért. No, hát ettől a filmtől kap, és ez a home videós megjelenésnél is így lesz, ugyanis Az acélember nem kevesebb, mint ötféle változatban jelenik meg itthon DVD-n, BD-n és BD3D-n.

A megjelenés részleteiről a Pro Videónak hála blogunkon és a DVDExtrán olvashattok elsőként.

Ha valaki nem tudná, Superman idén töltötte be 75. életévét, és eme jeles eseményről a Warner egy animációs kisfilmmel is megemlékezik, amely Az acélember valamennyi változatára felkerül, de az extrák sora ezzel nem merül ki: a stúdió több mint négyórányi bónusz ígér, többek között kisfilmeket a karakterekről, az akciójelenetekről és Kryptonról. Természetesen a legtöbb extrát a BD-változat kínálja majd, melyet önállóan is megvehetünk, de a BD3D-hez is hozzácsomagolják. Eme kombót pedig háromféle változatban - szimpla kiszerelésben, fémdobozos, úgynevezett futurepak csomagolásban, valamint egy limitált gyűjtemény részeként (lásd alant) - vásárolhatjuk meg.

Valamennyi változat október 24-én kerül fel a boltok polcaira. 

bd3d_manofsteel_box.jpg

Címkék

superman zack snyder russell crowe kevin costner christopher nolan laurence fishburne superhero limited edition exkluziv amy adams dc comics michael shannon provideo man of steel henry cavill warner bd warner dvd bd3d daine lane

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr965478160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferenclabda 2013.08.26. 18:09:39

Hu, vajon mennyi lesz a gyűjtői?
Mindegy, akarom!!! :)

Dean6 2013.08.26. 18:12:40

@Ferenclabda: Csehben 16 körül lesz,gondolom nálunk egy kicsit több.Jól néz ki a gyűjtői,de én folyton csalódom ezekben a kiadásokban,főleg ár/érték arányilag.
Ez a futurepak nekem új.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.08.26. 18:14:01

Csinos, csak maga a film egy rakás trágya. Részemről skip.

Egyébként a Bosszúállók szerintem vitatkoznának az első mondat második felével :-))

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.26. 18:53:52

Szerintem egy húszast el fognak kérni érte.

ilovebubbles 2013.08.26. 19:49:22

Off: nem tudni, hogy a Pacific Rim mikor jön?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása