aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerd meg a transz filmzenéjét (sőt, nézz meg egy exkluzív klipet a filmből)! Zalaba_Ferenc
2013. június 06. 18:59:00

Kategória: film 1 komment

A hét bemutatói közül számunkra egyértelmű, mi a legbiztosabb választás: Danny Boyle csavaros erotikus thrillerje, melyben egy félresikerült képrablásból pszichológiai hadviselés lesz olyan játékosok közreműködésével, mint James McAvoy, Vincent Cassel és Rosario Dawson. A Transz mától már a mozikban, és a bemutató örömére közös játékot hirdetünk a MozICommal, melynek keretében megnyerhetitek a film zenéjét CD-n, melyen többek között Rick Smithtől (Underworld) hallhattok új szerzeményeket. Mi több, egy exkluzív klipet is megnézhettek a filmből, melyben James McAvoy sarokba szorított karaktere kétségbeesett lépésre szánja el magát.

trance620.jpg

A játékhoz nem kell mást tenned, mint megnézni a filmet, és válaszolni a következő kérdésre:

A film elején lezavart rablás során James McAvoy karaktere mivel támad Vincent Casselre?

a) egy poroltóval
b) egy sokkolóval
c) egy képkerettel

A megfejtés betűjelét e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONT hu) várjuk neved és címed feltüntetésével. A levél tárgya legyen Transz (felkiáltójel nélkül)! A helyes választ adók között egy Transz filmzenei CD-t sorsolunk ki. A játék 2013. június 16-a, éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten e-mailben értesítjük. Figyelem: csak pontos tárggyal, névvel és címmel ellátott leveleket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. Kéz és lábtörést!

És ha már itt vagytok, nézzetek meg egy exkluzív, magyar feliratos klipet a filmből, melyben Rosario Dawson segítségével James McAvoy magához ragadja a kezdeményezést.

Állítólag műtárgyat lopni könnyű. Aki elég tökös, elég ötletes, és tényleg nagyon akarja a pénzt, annak sikerülni fog. Simon (James McAvoy) egy aukciósház alkalmazottja, és bebizonyítja: ő is meg tud lovasítani egy értékes festményt. De rafinált tette elkövetése után sajnos egy másik régi mondás is beigazolódik: nincs tökéletes bűntény. A bajokat részben az okozza, hogy átmenetileg szövetkezni volt kénytelen egy műkincsrabló bandával, részben az, hogy akció közben nagyon beütötte a fejét: így aztán teljesen elfelejtette, hova rejtette el a milliókat érő képet. A banda főnöke (Vincent Cassel) mindent megpróbál, hogy emlékeztesse őt, de a kínzás sem segít. Így aztán felbérelnek egy hipnózissal foglalkozó pszichológust (Rosario Dawson), hogy vezesse be őket szövetségesük titkos gondolatai közé. Minél mélyebbre merülnek Simon tudatalattijába, annál több titokra bukkannak. Vágy, valóság és hipnotikus álom összekeveredik, a határok elmosódnak… pedig a festménynek lennie kell valahol.

trance_cd.jpg

Címkék

jatek thriller rosario dawson danny boyle vincent cassel james mcavoy exkluziv filmklip

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr165348547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nokontakt 2013.06.09. 10:33:12

Még nem láttam a filmet, de remélem, jól tippeltem. A trailerben elég sok van ebből a tárgyból. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása