aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: nine inch nails - came back haunted (2013) Zalaba_Ferenc
2013. június 06. 08:13:00

Kategória: zene 2 komment

Nem vagyunk rá méltók. Trent Reznor, a Social Network - A közösségi háló Oscar-díjas zeneszerzője néhány év hiátus után idén újra összetrombitálta a Nine Inch Nailst (ez a valóságban azt jelenti, hogy összehívja azokat a zenészeket, akik eljátsszák az általa szerzett és hangszerelt dalokat), koncerteznek is (nálunk nem valószínű), mi több, kiderült, hogy két How to Destroy Angels-koncert (ez az asszonykájával és többek között Atticus Ross-szal közös projektje) egy egész albumra való új dalt is írt: a Hesitation Marks névre hallgató LP szeptember 3-án jelenik meg, ez pediglen az első dal, amely magában hordozza a 2000-es évek végének NIN-hangzásvilágát: elektronikus, dögös, rockos és... elég feledhető.

Címkék

hallgatnivalo nine inch nails electronic trent reznor alternative rock soundcloud

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr335346485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2013.06.06. 10:04:33

Valóban korrekt dal, de elsőre nem nagyon ragadott meg. Mondjuk azóta meg már rengetegszer újrahallgattam, és kezdem nagyon megszeretni. Azért remélem az album valamennyire változatos lesz.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2013.06.06. 16:12:37

Valószínűleg az is közrejátszik, hogy 5 év után nagyon jó volt újra hallani a hangját, de különösebb gond nincs ezzel a dallal szerintem. A zenei alap, amivel indul, különösen tetszik, végre egy kicsit más, mint amit a Ghosts, a filmzenei albumok és a HTDA projekt hozott magával, utóbbinak például eléggé felejthető lett az első lemeze.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása