aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerd meg a napos oldal könyvváltozatát! Zalaba_Ferenc
2013. június 04. 18:30:00

Kategória: irodalom film dvd 3 komment

Zsák a foltját. Egy férfi (Bradley Cooper), aki nem tudja feldolgozni azt, hogy felesége elhagyta őt, valamint egy nő (Jennifer Lawrence), aki elég sajátosan dolgozza fel, hogy férje elhagyta őt (az árnyékvilágba), szóval ez a két fura szerzet talál egymásra David O. Russell 8 Oscar-díjra jelölt tragikomédiájában, amely a napokban jelent meg DVD-n a ProVideo forgalmazásában. A megjelenés örömére most megnyerhetitek a film könyvváltozatát.

silverliningsplaybook620.jpg

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő, nagyon egyszerű kérdésre.

Jennifer és Bradley párosa milyen versenyre készül terápiás célzattal a filmben?

a) táncverseny
b) gokart-bajnokság
c) amerikai gladiátorok

A megfejtés betűjelét e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONT hu) várjuk neved és címed feltüntetésével. A levél tárgya legyen Napos oldal (felkiáltójel nélkül)! A helyes választ adók között két Napos oldal könyvet sorsolunk ki. A játék 2013. június 16-a, éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten e-mailben értesítjük. Figyelem: csak pontos tárggyal, névvel és címmel ellátott leveleket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. Hajrá, de csak semmi pánik!

silverliningsplaybook_book.jpg

Pat Solatano (Bradley Cooper) mindenét elvesztette – a házát, az állását, a feleségét. Kénytelen újra a szüleihez (Robert De Niro, Jacki Weaver) költözni, miután nyolc hónapot töltött egy elmegyógyintézetben. Pat szeretné újra rendbe hozni az életét, pozitívan szemlélni a világot és szeretne újra összejönni ex-feleségével is. Ám a dolgok még bonyolultabbá válnak, mikor Pat megismeri Tiffanyt (az Oscar®-díjas Jennifer Lawrence), a titokzatos fiatal lányt, aki szintén nem kevés problémával küszködik. Miközben kölcsönösen segítik egymást céljaik elérésében, egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és a saját elrontott életükre is érvényes lesz a „minden rosszban van valami jó” igazsága.

Címkék

jatek comedy drama robert de niro bradley cooper provideo david o russell jennifer lawrence

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr545344024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nokontakt 2013.06.21. 15:18:52

Lehet tudni, hogy volt-e már sorsolás itt és a Transzos játékban? Ha nem akkor mikorra várható? :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.21. 15:30:47

@nokontakt: Minden lefutott játékban volt már sorsolás. :)

nokontakt 2013.06.21. 15:38:32

Akkor megint mázlista voltam :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása