aeon flux

ready for the action now, danger boy?

meg is van a következő bond girl Zalaba_Ferenc
2013. június 03. 09:20:00

Kategória: film 7 komment · 1 trackback

Vagy inkább Bond-hölgy? Úgy tűnik, a soron következő Bond-film immáron nem csak rendezővel (és természetesen főszereplővel), de Bond girllel is rendelkezik, méghozzá Penélope Cruz személyében, aki jövőre lesz 40 éves. Az életkoron általában nem szokásom lovagolni, főleg ha a sajátomra gondolok, úgyhogy a fenti évszám csupán azért érdekes, mert így Cruz lesz minden idők legidősebb Bond-lánya (az eddigi rekordtartó Honor Blackman volt, aki 39 évesen játszotta el Pussy Galore-t a Goldfingerben), mi több, ha a Bond 24 tényleg 2016-ban kerül bemutatásra, addigra Cruz már betölti a 42-t. De nincs is ezzel semmi baj: 2016-ban Daniel Craig 48 éves lesz, és már a Skyfallban is gyakorta előkerült a "kiöregedett" jelző, így talán tényleg itt az ideje, hogy egy korban és érettségben hozzáillő nő kedvéért tegye tűzbe a kezét (ha már M időközben nemet cserélt).

Még egy kis sztárpletyi: Peélope épp most várja második gyermekét Javier Bardemtől, a Skyfall főgazfickójától, és mint kiderült, a Broccoli/Wilson-páros már több alkalommal is meg akarta nyerni őt a Bond-franchise valamelyik címére, és le a kalappal előttük, hogy a Bond-viszonylatban éltes kor ellenére máig kitartottak ebbéli szándékuk mellett. Egyébként is Cruz egzotikus, dögös és tehetséges, és a legutóbbi terhessége után is pikk-pakk formába lendült, és ezzel ezúttal se lesz gond.

penelopecruz2011.jpgPenélope Cruz alig egy hónappal a szülés után 2011-ben

Címkék

bond penelope cruz casting daniel craig sam mendes javier bardem spy movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr165341311

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.03. 12:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.03. 09:56:15

nem is lenne baj ha a femme fatale nő és nem jány egy bond-ban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2013.06.03. 10:27:36

Bármibe lefogadom, hogy nem ő lesz, habár jó választás lenne.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2013.06.03. 10:50:37

@doggfather: Számomra egyértelmű, hogy ez egy pletyka. A Skyfall film után még mondtam is magamnak, hogy ezek után nagyot röhögnék, ha hamarosan bedobnák, hogy Penelope Cruz lesz a Bond csaj. És tessék. Mellesleg általában ez úgy megy, hogy mondanak egy-két nevet. Kell a hírverés, hogy folyik a casting. Most Cruz, néhány hét vagy hónap múltán már más nevet tesznek közzé.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2013.06.03. 22:55:55

A Skyfall bemutatását követő négy nap alatt négyszer volt szerencsém megnézni a filmet, és a végtelenségig el voltam ragadtatva, de azóta újabb három alkalommal megnéztem, és egyre inkább kijönnek a hibái. Mondanám, hogy Cruz, mint tehetséges színésznő, jót tenne egy újabb résznek, de Bardemmel is aránylag keveset tudtak kezdeni, viszont a hozzáállás dicséretes. Minden, James Bond filmhez köthető pletykából nekem a mai napig az a legkedvesebb, amelyik azt állította, hogy Rachel Weisz alakítja majd a Quantum fejét, hogy a színésznő azóta Daniel Craig élete párja, csak tovább szépítené a dolgot, de egy karakteres női antagonista még nagyon hiányzik a Bond univerzumból, legalábbis az újkoriból mindenképpen.

Wintermoots (törölt) 2013.06.03. 23:02:13

megnézték már ezek az emberek penelope cruz arcát?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása