aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt az eleven testek premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2013. április 04. 10:58:00

Kategória: film 2 komment

A zombiszerelem nem smafu, ha jó kezekbe kerül. Teszem azt, ha egy német underground direktor munkálja meg, akkor abból nem lenne hazai mozipremier, de mivel Jonathan Levine, a Fifti-fifti direktora vetette rá magát Isaac Marion szórakoztató regényére, így a végeredmény egy végtelenül bájos és szellemes film lett, amely április 11-én a hazai mozikba is becsoszog. Három szerencsés azonban már kedden megnézheti párjával a filmet, feltéve ha eszesebb egy zombinál, és válaszolni tud szupernehéz kérdésünkre.

Tehát nyerj páros belépőt az Eleven testek premier előtti vetítésére, amely kedd este lesz egy budapesti moziban! A részvételhez válaszolj e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) az alábbi kérdésre!

Hogy hívják Nicholas Hoult karakterét a filmben?

A) R
B) O
C) B
D) Z
E) O
F) M
G) B
H) I
I) E

A megoldás betűjelét és nevedet vasárnap (április 7-e) éjfélig várjuk e-mailben. A tárgy legyen "eleven testek"! Figyelem: csak pontos tárggyal és névvel ellátott levelet tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-maillel játszhat. Hétfő délelőtt sorsolunk, és még aznap délután értesítjük a nyerteseket a vetítés részleteiről. Addig is agyaljatok!

Címkék

jatek comedy john malkovich romance nicholas hoult provideo zombiemovie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr635194428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása