aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt az óriásölő premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2013. március 08. 17:51:00

Kategória: film 1 komment

Mindenki ismeri az égig érő paszuly legendáját, de nem ilyen formában: Bryan Singer látványorientált filmjében emberek és óriások feszülnek egymásnak, és csupán az előbbiek leleményén múlhat, hogy az utóbbiak nem juttatják őket Lutra albumba. Legalábbis reméljük, hogy így lesz, mert a filmet még mi sem láttuk, és még a bemutató is messze van, de most két szerencsés nyertes és párja jócskán az országos premier előtt nézheti meg Az óriásölőt, méghozzá IMAX 3D-ben!

jackthegiantslayer620.jpg

Ha másodmagaddal szeretnél ott lenni Az óriásölő premier előtti vetítésén (amely március 14-én, este lesz a budapesti IMAX-moziban), akkor válaszolj e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) az alábbi, nagyon egyszerű kérdésre!

Bryan Singer, Az óriásölő rendezője jövőre milyen szuperhős-mozival jelentkezik?

A) Thor: The Dark World
B) Captain America: Winter Soldier
C) X-Men: A jövendő múlt napjai

A megoldás betűjelét teljes neveddel várjuk március 12-e, éjfélig e-mailben. A tárgy legyen "óriásölő"! A helyesen válaszolók között 2 db párosbelépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal felvértezett leveleket tudunk elfogadni. Egy ember csak egy e-mail címmel játszhat. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Kéz és lábtörést!

Címkék

jatek ewan mcgregor bryan singer intercom stanley tucci bill nighy nicholas hoult ian mcshane

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr835123477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.13. 09:36:57

Megtörtént a sorsolás: közel 200-an játszottatok a jegyekért, és ezúttal Horváth Tivadarnak és Bujtás Dávidnak kedvezett a szerencse. Köszi mindenkinek a játékot: hamarosan újabb mozijegyekért és ajándéktárgyakért játszunk.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása