aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: how to destroy angels - how long? + horrorvideók a közelmúltból Fata Richárd
2013. február 02. 20:29:45

Kategória: zene 1 komment

Queens of the Stone Age, Sound City, Call of Duty, a Nine Inch Nails állítólagos visszatérése – Trent Reznor továbbra sem lazít a gyeplőn, de jelenleg "családi vállalkozásán" a világ szeme. Mint kiderült, a legutóbbi EP már a bő egy hónap múlva megjelenő első nagylemez előfutára volt, hat dalából négy ugyanis a Welcome Oblivionra is felkerült, eme négyből háromhoz pedig kaptunk már egy-egy minimalista videót is (Keep It Together, Ice Age, The Loop Closes), de a How to Destroy Angels most végre tényleg albumpromóciós üzemmódba kapcsolt: itt egy már-már "slágeres" új dal és hozzá egy remek posztapokaliptikus videó, amelyet a nagynevű Shynola kollektíva rendezett, és amely monokróm kegyetlenségével igen könnyen eszünkbe juttathatja Az út című filmet.

Az "elolvasom" után pedig két másik elektronikus előadó egy-egy videoklipje még januárból, amelyek szintén egy-egy jól ismert zsánert idéznek meg, hasonlóan sötét és horrorisztikus hangulatban...

Egyelőre nagyon úgy fest, hogy idén kisebb-nagyobb science fiction reneszánsz lesz a mozikban – a zenei videók világában viszont már jó ideje nagy trend a sci-fi. Ennek egy újabb bizonyítéka ez a kései kisfilm SBTRKT (avagy Aaron Jerome, DJ és producer) tavalyelőtti bemutatkozó lemezének egyik dalához. Ezzel szemben az új albumát idén nyáron megjelentető Drop the Lime (avagy Luca Venezia, DJ és producer) klipje a tradicionális horrorklisékkel játszik, a Ház az erdő mélyén és a Health néhány évvel ezelőtti zseniális videójának stílusában.

Címkék

zene horror sci fi videoklip hallgatnivalo trent reznor post apocalyptic

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr505058871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása