aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: drágább, mint az életed [a good day to die hard] (2013) Cseh Dániel
2013. február 01. 08:20:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Még mindig nem láttunk annyi mindent a filmből, mint hat évvel ezelőtt, amikor a premiert megelőzően két héttel már csak a stáblista nem járta be a fél világot, de itt azért már meg kell jegyeznem, hogy aki nem akar túl sok mindent látni John McClane ötödik (nyilvánosan) szar napjából, az most törje be a monitor feletti üveget, amire az van írva, "Vészhelyzet esetén!", és a mögötte található kis kalapáccsal verje szét a gépet, hogy ennyivel is több meglepetés érje 13 nap múlva, amikor a bemutató napján legalább egyszer befizet a Drágább, mint az életed vetítésére. 

Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog, azt azért el kell mondanom, hogy ebben a négy percben nem csak új jelenetek láthatóak, de érdemi infók is elhangzanak, többek között a film várható hangulatáról, és a (tényleg) komoly munkáról, ami mögötte van.

Címkék

trailer bruce willis die hard action sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr585056213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása