aeon flux

ready for the action now, danger boy?

borítópremier: a sötét lovag visszatér, 1. rész [the dark knight returns, pt.1] (2012) Zalaba_Ferenc
2012. augusztus 18. 16:34:30

Kategória: 4 komment

Amíg a másik TDKR DVD/BD-megjelenésére várunk (és ez valamikor december elején fog bekövetkezni), addig a Warner és a DC egy animált sztorival, pontosabban annak első fejezetévél enyhíti a várakozás fájdalmát, melyben a kiöregedett Batman visszatér egy utolsó(?) melóra. Íme, a magyar kiadás részletei.

Amíg a másik TDKR DVD/BD-megjelenésére várunk (és ez valamikor december elején fog bekövetkezni), addig a Warner és a DC egy animált sztorival, pontosabban annak első fejezetévél enyhíti a várakozás fájdalmát, melyben a kiöregedett Batman visszatér egy utolsó(?) melóra.

Aszongya a hivatalos tartalom, hogy "Újabb éjszaka ereszkedik le Gotham Cityre, és a sötétséggel együtt a bűn és a gonoszság is előbújik az árnyak közül. Batman és a többi nemes szuperhős emléke már rég megfakult; most mindent az erőszak és a kétségbeesettség ural. Ám történik valami, ami jelentős változást indít el: amikor a rehabilitált Harvey „Kétarcú” Dent a tisztességes élet helyett a bűnt választja, az idős és elgyötört Bruce Wayne újra felölti a maszkját és a köpenyét. A DC Comics komor hangulatú, legendás képregénye feledhetetlen összecsapásokkal, lenyűgöző üldözésekkel és az emberiség számára a jobb holnap ígéretével elevenedik meg a képernyőn, mert a bűnözőknek nincs hová rejtőzniük, amikor a sötét lovag visszatér.

Frank Miller és Klaus Janson közös képregénye szolgált alapul eme animációs filmhez, s korábban már megpedzegették azt, hogy hiába mondja most Nolan, hogy elege van Batmanből, 1-2 évtized múlva talán pont ez a sztori lehet az, amely újra visszacsalogatja őt Gotham Citybe, hogy az akkoriban már deres halántékú Bale újra felöltse magára a sötét gúnyát.

No, de a DVD-re visszatérve: a Batman: A sötét lovag visszatér 1. része 2012. szeptember 12-én jelenik meg DVD-n, és csak DVD-n, méghozzá magyar és angol 5.1-es hanggal, valamint magyar és angol felirattal. Az extratartalom olyan sovány, hogy igazából említésre sem méltó, de hogy ne érje szó a ház elejét, íme:

  • Bepillantás a DC Comics következő filmjébe, a Batman: A sötét lovag visszatér – 2. részbe

Címkék

batman frank miller animation superhero dc comics provideo dvd borito warner dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr544769849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Montana 2012.08.18. 17:16:07

Hardcore Batman fan vagyok de ez az animációs ábrázolás nagyon trágya lett!!! Ilyen remek sztorinak ilyen gagyi animációt rittyenteni...pfffffff.... okádék

dr.Fünke 2012.08.18. 18:27:15

Csak DVD-n? Akkor ebből sem kérek köszi,

Jones 2012.08.18. 19:10:28

Megnéztem a trailert én is. Eléggé kiábrándító. De a borító az frankó.

Ismeretlen_29159 2012.08.21. 15:29:59

mi a gond az animacioval?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása