aeon flux

ready for the action now, danger boy?

zöld utat kapott a the muppets 2! Zalaba_Ferenc
2012. április 25. 18:03:28

Kategória: 2 komment

A Las Vegasban rendezett CinemaConon a Disney hivatalosan is bejelentette azt, amit már egy ideje sejteni lehetett: folytatás készül az Oscar-díjas The Muppetshez, amely a tavalyi/idei év (attól függően, hogy eljutottál-e egy premier előtti vetítésre vagy sem) egyik legkellemesebb meglepetése (a másfél éves fiam például teljesen odáig van meg vissza a fütyülős számtól... meg izé... én is), szóval a bejelentés híre örömteli: kevésbé jó hír, hogy az első rész forgatókönyvében, meg úgy általában a film szívét-lelkét adó Jason Segel nem tér vissza a folytatásban, ellenben James Bobin rendezőre és Nicholas Stohler társ-forgatókönyvíróra számíthatunk, remélhetőleg Bret "Flight of the Choncords" McKenzie dalszövegíró dettó. Ez pediglen a folytatás hivatalos logója.

Címkék

sequel jason segel the muppets filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr684541855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Last 2012.04.25. 18:33:36

Ez tényleg jó hír, bár az első rész színvonalát (10/9) nehéz lesz tartani. Viszont Breki örökzöld, úgyhogy bármi lehet. :D

Locutus · http://locutus.sfblogs.net 2012.04.25. 20:12:53

Semmiféle gyerekkori emlék nem fűzött Muppetékhez, de ez a legutóbbi film valami eszméletlen (szerintem Chris Cooper dalbetéte felülmúlhatatlan) - de jó is lenne, ha kijönne a többi mozi DVD-n!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása