aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon: a magyar kritikusok díjai 2011 Németh Barna
2012. február 02. 08:24:20

Kategória: 2 komment

A magyar filmkritikusok ötven évvel ezelőtt alapított díját idén Tarr Béla filmje, A torinói ló nyerte, ami megkapta a legjobb operatőrnek járó elismerést is. Rendezői díjat Fliegauf Benedek kapott a Womb című munkájáért, de a kevés számú film miatt színészi díjakat idén nem osztottak ki. A dokumentumfilmek között a Két világ közt diadalmaskodott, a rövidfilmes díjat pedig megosztották Till Attila Csicskája és Reisz Gábor Külalak című alkotása között. Az animációs filmek versenyében a Magyar népmesék című sorozat nyert, Jankovics Marcell nagyszabású adaptációja (Az ember tragédiája) pedig különdíjat kapott. Életműdíjjal Sára Sándort köszöntötték az újságírók.

Címkék

magyarfilm dij tarr bela dijszezon 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr64541417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.02.02. 09:25:45

"a kevés számú film miatt színészi díjakat idén nem osztottak ki" Ezen most sírjak vagy nevessek? Még nem sikerült eldöntenem. :\

xyzdg1981 2012.02.02. 22:13:18

Na bejött a téglalap :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása