aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 4. hét) Takács Máté
2012. január 26. 08:26:28

Kategória: 7 komment

A vámpírokat az emberek fenyegetik, a francia fővárost egy rém, az MI6-et egy kém, mialatt pár magyar kissrác egy rejtélybe, Ryan Gosling pedig a politika fertőjébe merül alá. Heti bemutatók.

A vámpírokat az emberek fenyegetik, a francia fővárost egy rém, az MI6-et egy kém, mialatt pár magyar kissrác egy rejtélybe, Ryan Gosling pedig a politika fertőjébe merül alá. Heti bemutatók.

  • A hatalom árnyékában (The Ides of March) - George Clooney a kulisszák és kamerák mögül machinál, hogy megnyerje a választásokat. Az Akadémiáét nem-igen sikerült, a magyar nézők Budapesten, Nagykanizsán, Szegeden és Székesfehérváron adhatják le voksaikat. Feliratos, 101 perc, Budapest Film.
  • A párizsi mumus (Un monstre à Paris) - Ez a mumus nem szekrényben vagy ágy alatt rejtőzik, hanem színpadra áll és dalra fakad. Luc Besson gyára Artúr után ismét a kisebbeket veszi ágyútűz alá. Országszerte 3D-ben, néhány helyen, köztük a Cinema City Duna Plazában 2D-ben is, a Cinema City MOM Parkban pedig eredeti, jobban mondva angol nyelven is. Szinkronizált, 90 perc, Fórum.
  • Sherlock Holmes nevében - Magyar ifjúsági film Dunaújvárosból néhány Holmes-rajongó kölyökről és az eltűnt gyerekek rejtélyéről. A hazai viszonyokhoz képest szokatlanul színvonalas weboldallal és poszterrel felvértezett produkció Budapest, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Tatabánya, és jövő héttől Tapolca mozijaiban látható. 100 perc, 3D Film Kft.
  • Suszter, Szabó, Baka, Kém (Tinker Tailor Soldier Spy) - Gary Oldman Oscar-díjra jelölt alakítással ered a brit titkosszolgálat kötelékeibe beszivárgott kém nyomába a hazánkban is forgott filmben. A fővároson kívül Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged és Székesfehérvár lakói fizethetnek be a szinkronizált bemutatók térnyerésének újabb mérföldkövére. A Cinema City Allee-ban feliratosan is látható. Szinkronizált, 127 perc, Ristretto.
  • Underworld: Az ébredés (Underworld: Awakening) - A sorozat negyedik részében a vámpírok és a vérfarkasok megunják az egymással való harcot, s rájönnek, hogy az embereket sokkal könnyebben meg lehet gyilkolászni, főleg 3D-ben. Máshogy nem is érdemes keresni a műsorban a Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven, a Cinema City Arénában IMAX-ben is látható akció-horrort. Szinkronizált, 88 perc, InterCom.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

két éve néztük: A szállítmány | Toy Story - Játékháború 3D
három éve néztük: Frost/Nixon
négy éve néztük: Vágy és vezeklés
hat éve néztük: München
nyolc éve néztük: Amerikában

Címkék

horror magyarfilm underworld animation budapest film george clooney forum hungary drama kate beckinsale action intercom gary oldman spy movie magyarvalosag children movie 3d cinema ristretto distribution heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr254541380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_233610 2012.01.26. 09:08:44

Örülök, hogy a Budapet Film kivételesen méltatlan a nevéhez, de Győrt azért bevehették volna... A Tinker Tailor Soldier Spy persze idetalált, de szinkronosan... Valószínűleg nekem nem jó semmi sem. :)

Ismeretlen_122737 2012.01.26. 12:36:31

1: ismerőseim nagy része meg finnyáskodik, ha azt mondom nekik, hogy menjünk már el Újpestről a MOM Parkba, ami még a Déli Pályaudvaron is túl van, szal kicsit ilyen "Ilyen messze még sosem jártam a Megyétől"-feeling, de a vidékiek esetéből kiindulva rájöhetnének, mennyire szerencsések, hogy vannak filmek, amiket feliratosan is megtekinthetnének.

Ismeretlen_233610 2012.01.26. 12:51:20

2: Bizony, üzenem nekik, hogy Győrben például nem lehetett megnézni az Amerika kapitányt 2D-ben. A Zöld Lámpást sem, az a kisebbik baj mondjuk, mert azt azóta is leszarom, de ez is elég meredek dolog, nem beszélve ugye az állandó szinkron-felirat témáról; például ha ne adj' Isten, a TDKR szinkronnal kerül moziba, nekem lesz egy szép nagy köröm a fővárosba, mert ilyen volumenű dolgoknál már nem intézem el egy legyintéssel. (Őszintén szólva azt sem teljesen értem, hogy A tetovált lányt miért néztem meg szinkronosan...)

Last 2012.01.26. 16:02:11

Az Underworld új részét érdemes IMAX-ben nézni. Van valakinek ilyesfajta tapasztalata? Milyen a 3D ennél a mozinál? Megéri a plusz befektetést. Vagy elég a 2D-s verzió is.

Ismeretlen_122737 2012.01.26. 18:14:32

4: gondolom az Underworld 4-et nem IMAX-kamerákkal vették fel, szal ez ilyen felkonvertált IMAX 3D-dolog. Én úgy láttam a Karib 4-et, és személyes véleményem szerint borzasztó volt. Sötét volt az egész, életlen, de legfőképp értelmetlen. Ha mindenképp érdekel a 3D, szerintem elég, ha sima 3D-re mész el. De ha csak 2D-ben nézed meg, azzal sem veszítesz sokat.

Ismeretlen_233610 2012.01.26. 19:38:23

De ha egyáltalán nem nézed meg, azzal sem veszítesz sokat.

Last 2012.01.26. 20:38:28

5. 6. : Köszi az észrevételek srácok! Még gondolkodom. Lehet csak egy DVD/BD lesz belőle.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása