aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 2. hét) Takács Máté
2012. január 12. 08:40:59

Kategória: 3 komment

Az egyetlen premieres előző hét után bekeményítenek a forgalmazók: a fél tucat új film közül súlyos drámát és könnyed komédiázást is lehet választani.

Az egyetlen premieres előző hét után bekeményítenek a forgalmazók: a fél tucat új film közül súlyos drámát és könnyed komédiázást is lehet választani.

  • Faust - A közismert történet orosz feldolgozása, amely elnyerte az Arany Oroszlánt a velencei filmfesztiválon. A Cirkogejzír mozi műsorán. Feliratos, 134 perc, Cirko.
  • Hubble 3D - IMAX-dokumentumfilm az űrteleszkópról és az azt bütykölő asztronautákról, eredetileg Leonardo DiCaprio narrálásával kísérve. A Cinema City Aréna Plaza IMAX-termének műsorán. Szinkronizált, 44 perc, Cinema City.
  • Martha Marcy May Marlene - Pszichodráma egy szektából megszökött fiatal lányról, aki nehezen szokik vissza azelőtti életéhez. Elizabeth Olsen díjnyertes alakítása a Művészben, a Toldiban, a Cinema City Arénában és Mammutban érezhető át. Feliratos, 102 perc, Budapest Film.
  • Muppets (The Muppets) - A bábok visszatértek és viccesebbek mint valaha ebben a dalokkal átszőtt vígjátékban, amelyből az is kiderül, hogyan lehet leggyorsabban eljutni Los Angelesből Párizsba. Szinkronizált, 103 perc, Fórum. Kísérőfilm: Small Fry.
  • Az öldöklés istene (Carnage) - Az azonos című színdarab filmadaptációja Roman Polanski rendezésében, Kate Winslet és Jodie Foster Golden Globe-ra jelölt alakításával. A Művész, a Puskin, a Corvin, az Aréna, a Mammut és a Westend műsorán. Feliratos, 79 perc, Big Bang.
  • Retró szerelem (Westwind) - Magyar-német koprodukció a '80-as évek végén a Balatonnál táborozó kelet-német ikerlányokról. A Művész, a Kino, az Allee és az Aréna műsorán. Feliratos, 89 perc, Szuez.
  • Texas gyilkos földjén (Texas Killing Fields) - Megfáradt detektívek igyekeznek felvenni a versenyt a mocsárvidéket előnyben részesítő sorozatgyilkossal, az idővel és az időjárással Michael Mann lányának igaz történet ihlette filmjében, amely a Parlux Entertainment első bemutatója. Budapesten kívül Cegléd, Debrecen, Kecskemét, Miskolc és Szolnok nézői láthatják a héten. Feliratos, 105 perc, Parlux.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)


egy éve néztük: Zöld Darázs
két éve néztük: Doctor Parnassus és a képzelet birodalma
négy éve néztük: Hideg nyomon
négy éve néztük: 4 hónap, 3 hét, 2 nap

Címkék

budapest film forum hungary roman polanski imax cirko documentary parlux cinema city the muppets elizabeth olsen szuez film eurocinema magyarvalosag big bang media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr404541301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.01.12. 09:28:41

Egy The Muppets-ismétlés valahol ott van a pakliban, már csak azért is, mert Gee mellett Zsé is trailer-rajongó. :)

Dean6 2012.01.12. 11:55:58

A Muppetset nem nézném újra,bármennyire is aranyos,nagyon gyerekes.

creeper 2012.01.13. 08:20:04

A mozi honlapja szerint műsorváltozás történt, így Kecskeméten mégsem látható a Texas Killing Fields.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása