aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 52. hét) Takács Máté
2011. december 29. 11:42:35

Kategória: 6 komment

Az év utolsó csütörtökén főként a kis forgalmazók jeleskednek: a Cirko és az Anjou Lafayette két filmmel is támad, de CineReál és a Forum Hungary is sokat remél új bemutatójától.

Az év utolsó csütörtökén főként a kis forgalmazók jeleskednek: a Cirko és az Anjou Lafayette két filmmel is támad, de CineReál és a Forum Hungary is sokat remél új bemutatójától.

  • Almanya, a török paradicsom (Almanya - Wilkommen in Deutschland) - Török nép nagy fekete gyermekei menni dolgozni Németország. A német filmdíjból kettőt is elnyerő német vígdráma artmozik mellett Cinema Cityket is bevett, Budapest mellett pedig Cegléd, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Szombathely és Zalaegerszeg lakói zarándokolhatnak el rá. Feliratos, 97 perc.
  • Élet négyszer (Le quattro volte) - A San Diego által a legjobb külföldi filmnek választott, koprodukciós, de főleg olasz dráma egy csendesen éldegélő, idős pásztorról. Az Odeon-Lloyd és az Uránia Nemzeti Filmszínház műsorán. Feliratos, 88 perc.
  • Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher) - Gerard Butler az alvilágot a harmadik világra, a kábszert pedig gyógyszerre váltja ebben a torontói filmfesztivált is megjárt, Golden Globe-ra jelölt akció-drámában, amely Sam Childers igaz történetét meséli el. Jóformán minden Cinema City műsorára felkerült, emellett a fővárosi Mi Mozinkokban látható. Feliratos, 129 perc.
  • Jack és Jill (Jack and Jill) - Adam Sandler újabb mélységeket fedez fel e kettős szerepével, ráadásul Al Pacinót is magával rántja. A hazai közönségsiker garantált! A legtöbb városban látható, a Cinema City MOM Parkban feliratosan. Szinkronizált, 91 perc.
  • Kikötői történet (Le Havre) - Finnország nevezése a mostani Oscarra egy cipőpucolóról és egy rejtőzködő bevándorló fiúról. A Cirkogejzír műsorán. Feliratos, 93 perc.
  • Laza esküvő (Primos) - Spanyol vígjáték három unokatestvérről és felelevenedő gyerekkorukról. A Kino műsorán. Feliratos, 98 perc.
  • A rend őre (Ha-shoter) - Egészen friss izraeli dráma egy terroristaelhárító és egy csapat fiatal szélsőséges összecsapásáról. A Vörösmartyban egyszer látható a héten, egyébként Szolnokon és Szombathelyen keresendő. Feliratos, 105 perc.
  • Van pápánk! (Habemus Papam) - Az újonnan megválasztott pápa nehezen birkózik meg szituációjával, így hát terapeutához kezd járni. A Cirkogejzír, a Művész és a Puskin műsorán. Feliratos, 102 perc.

    Ezen a héten is látható premier előtt a Muppets.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2011)

Címkék

comedy forum hungary drama al pacino adam sandler intercom gerald butler cirko szuez film eurocinema magyarvalosag cinereal anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr924541241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.12.29. 11:47:15

Olyan bájosan naiv, ahogy a CineReál ajánlja a poszteren meg bannereken ezt a török-német stuffot: "ha egy jó filmre vágysz mostanában, akkor...". Innen már csak egy lépés a "lécci, lécci, nézd meg!". :)

ex.spy 2011.12.29. 16:22:52

Miből él meg az Anjou Lafayette? A filmjei 1 hét után eltűnnek Bp-ről, persze tudom, hogy elvileg ilyenkor vidéken vannak, de nehéz elképzelni a legtöbbről, hogy bárki bárhol kíváncsi rájuk... a posztereik ocsmányak, és most ehhez az izraeli rendőrös filmhez még tisztességes szinopszist sem adtak le a Port-nak, csak egy mondatot.

kekec 2011.12.29. 17:18:24

A prédikátorra megyek - majd, Pécsre, mivel a mi Cinema Citynkben nem játsszák. Tudom, hogy a legtöbb kritika lehúzta, de olvastam Sam Childers könyvét, ami alapján a film készült és igazán kíváncsi vagyok rá. Meg amúgy is: mit nekem kritikák! A Kikötői történet is érdekelne, de annyira nem, hogy Pestre utazzak érte.

Ismeretlen_1068 2011.12.29. 20:45:40

2: Ez mindenki előtt talány, az meg főleg, ahogy a filmeket terjesztik (eltűnnek, előtűnnek), ugyanis ha jól tudom, a legtöbb cinereálos megoldással kerül mozikba.

Ismeretlen_180758 2011.12.29. 23:06:13

4: Olyanok mint egy Kusturica filmből szabadult pénzmosó vállalat. Egyébként Le Havre és Primos, Almanya és Van pápánk! érdekel, de időm szinte semmi:(

Helsing · http://helsing.blog.hu 2011.12.30. 10:49:23

Sziasztok, tudom, hogy ez most off lesz, de van egy sztorim, amit el kell mesélnem nektek. Tegnap álltam sorba a mozipénztárnál, mögöttem két csaj, akik a beszélgetésük alapján a Jack és Jill-re mentek, és nagyon várták, mert úúú, mennyire vicces - egyszer csak elkezdenek halál komolyan és érezhetően minden intelligenciájukat beleadva gondolkodni azon, hogy egyes filmcímek mellett mi az az "MB". "-ööö...magyar...magyar valami -magyar...bordítás...? -ú, a Jack és Jill mellett is ott van, remélem ettől még szinkronos" stb. és még legalább hárman álltak előttem... élmény volt XD nem akarok bántani senkit, meg sznob se szeretek lenni, de egyből az jutott eszembe, hogy film és közönség azért sikeresen megtalálja egymást.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása