aeon flux

ready for the action now, danger boy?

vissza a jövőbe Zalaba_Ferenc
2011. november 11. 06:30:39

Kategória: 3 komment

Mint láthatjátok, hirtelen augusztus 27-e lett. Bő két hónapnyi bejegyzésnek és kommentnek nyoma veszett. Az időutazáshoz viszont nem fluxuskondenzátort használtunk, hanem freeblog-gebaszt. A freeblog adminisztrációja már be is vallotta a hardware-hibát, falaikat megerősítették, az emberek ugyanis már gyűlnek a vasvillákkal odalent és Kaiser Chiefset danolásznak.

De a lényeg: talán nincs veszve minden (egyelőre a kommentek igen), a google reader segítségével valamennyi posztot sikerült visszanyernem - legalábbis többé-kevésbé, ugyanis a kategóriák, címkék mentek a levesbe, és ennél nagyobb probléma, hogy a bevezetővel rendelkező írásoknak (tehát az összes kritika, BO-jelentés, nagycikk) csupán a fejléce van meg: a többit a google cash-ből kell majd összevadásznom, újraszerkesztenem, címkéznem, és így tovább.Már ha firefox alatt is használható lesz az admin, jelenleg ugyanis nem az.

Mivel épp határidős munkám van (ugyan már, AE, mikor nincs?), ezért most egy kis türelmeteket kérem: megpróbálom minél előbb rendbe hozni a gebaszt. Ami pedig a jövőt illeti, meglátjuk, mi lesz, mindenesetre várhatók változások.

Címkék

freeblog offtopic aeonflux

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr834540701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bloghus Dávid · http://blog.hu 2011.11.11. 11:49:32

Van egy ötletem. Próbáljátok meg ezt is: cache:aeonflux.freeblog.hu/ Itt látszik a bejegyzéseitekk listája is, így egyesével google cache-ből visszahozhatóak a bejegyzések. Ugyanebben a formában. cache:aeonflux.freeblog.hu/archives/2011/11/10/bejegyzés címe. Siessetek, nehogy elvesszen a cache, nem tudom milyen sűrűn cserélik. Saját blogomon október 21. az utolsó mentés napja. Freeblog talán letilthatná az indexelést átmenetileg, ezzel is megőrizve a tárolt tartalmakat, ebben nem vagyok most teljesen biztos, utána kéne olvasni. Nyilván a zárt blogokat ezzel a módszerrel nem lehet visszahozni. Remélem segítettem, Dávid at bloghu

kekec 2011.11.11. 12:15:22

Nem jó hír. A Bemutatónaptár-rovatot sikerül újra frissíteni? Sajnos a 2011-es jó része eltűnt - és nem csak a kommentek, hanem a filmek-dátumok is.

creeper 2011.11.14. 08:15:41

A magam részéről azért örülök, hogy többé-kevésbé sikerült visszaállítani az elveszett anyagokat.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása