aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 39. hét) Takács Máté
2011. szeptember 29. 07:46:00

Kategória: 1 komment

Sarah Jessica Parker uralja a 39. hét hazai bemutatóit. Nem túl biztató, mi?

Sarah Jessica Parker uralja a 39. hét hazai bemutatóit. Nem túl biztató, mi?

  • Csak tudnám, hogy csinálja! (I Don't Know How She Does It) - A színésznő karrier és család ill. Greg Kinnear és Pierce Brosnan, a néző pedig a megnézzem - ne nézzem között őrlődik. Vagy nem is kérdés, hogy irány a mozi? Budapesten kívül Cegléd, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged és Székesfehérvár filmszínházát szállja meg a Big Bang Media második nevezése. Szinkronizált, 89 perc.
  • Felperzselt föld (Incendies) - Jobb későn, mint soha (Departures, anyone?) felkiáltással örvendjünk a Mokép Oscar-jelölt, Kanada legrangosabb díjából pedig nyolcat besöprő bemutatójának, amely egy testvérpárt követ nyomon közel-keleti gyökereik felfedezésében. A Művész, a Toldi és az Uránia mellett az Odeon-Lloydban is látható egy alkalommal a héten, vidéken pedig Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon debütál, majd október 6-tól Cegléden és Pécsen is látható. Feliratos, 130 perc.
  • Hétköznapi pár (Perfect Sense) - Ewan McGregor és Eva Green szerelembe esik, ám pont ekkor mondja be az unalmast minden érzékszervük. A Szuez Film kicsiben játszik, így csak a budapesti Kino moziban nézhető meg - hacsak nem fertőző a valóságra a filmbeli járvány. Feliratos, 92 perc.
  • Ismeretlen föld (También la lluvia / Even the Rain) - Még az esővizet is a magánkéz fenyegeti, vagy azt talán nem ebben a spanyol drámában, amely a bolíviai Cochabambába kalauzol el a 2000-es, ivóvízprivatizáció elleni tüntetések idején. Ekkor érkezik egy forgatócsoport is a városba, a film pedig a Cirkogejzíren kívül a Cinema City Mammutba is, valószínűleg a Cirko Film első multiplexben is vetített bemutatójaként. Hiába, Gael García Bernal megér egy misét, Ewan McGregor viszont nem. Feliratos, 103 perc.

    Egészen szenzációs módon premier előtt látható egész héten este hét órakor a Cinema City Allee-ban az amúgy csak november elején érkező nagy amerikai siker, A segítség. Az Odeon-Lloyd a Néma csönd című német filmdrámából tart két előjátszást, az egyiket egy kriminálpszichológus vendégeskedésével.


Te mit nézel (meg)?

Címkék

sarah jessica parker ewan mcgregor cirko mokep gael garcia bernal szuez film magyarvalosag big bang media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr84540340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_82723 2011.11.11. 23:00:28

aeon_flux: 2011. 09. 29. 7:54 Azt hiszem, az elkövetkező napokra (hetekre) akadt némi dolgom, úgyhogy valószínűleg semmit. A jövőhéten viszont öklözünk. :) aeon_flux: 2011. 09. 29. 7:56 Ami az Incendiest illeti: legalább bemutatja a Mokép. Náluk voltak az A Single Man magyarországi jogai is, de sajna az a film már nem jutott el a gyöngyvászonig (már játssza az HBO), pedig nagyon-nagyon megérdemelte volna. TheHungarian: 2011. 09. 29. 8:01 Én megnézem A segítséget, talán holnap. És bizony, a jövő héten a Vasököl lesz a topfilm, az első kritikák irtó jók. limupei.: 2011. 09. 29. 8:06 föld/föld - este beszámolok:) aeon_flux: 2011. 09. 29. 8:19 4: Ügyes húzás egy hét alatt két ilyen című filmmel előállni. Mintha egy hét leforgása alatt valaki két komoly Brad Pitt-filmet is moziba küldene... upsz. :) TheHungarian: 2011. 09. 29. 8:23 5: Mostanság sokat jár erre a fickó, hátha akkor is itt eszi a fene, és akkor lehet csapni jó kis díszbemutatót! ;) limupei.: 2011. 09. 29. 8:29 5: Remélem meg is lesz mindkét Pitt-film. García Bernal meg lehetett volna az "is" színész: Anyádat is, Az esőt is, A motorodat is... TheHungarian: 2011. 09. 29. 9:22 7: Az ilyen kiváltságokban csak Pauly Shore és Rob Schneider-kaliberű színészek részesülhetnek.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása