aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon: az amerikai filmakadémia új tagjai Németh Barna
2011. június 18. 14:00:36

Kategória: 7 komment

"Újonnan meghívott tagjaink ott vannak a világ filmgyártásának legjobbjai között, akik tehetségük és kreativitásuk révén a világ minden részén kielégítik a közönséget." Tíz évvel ezelőtt még dobtam egy hátast, mikor ezen mondat után megláttam Michael Bay nevét; ma már lepattan rólam, de azért még mindig meg bírnak lepni egy-egy hülye döntésükkel.

A tovább mögött megtaláljátok mind a 178 nevét, akit az Akadémia idén tagjai közé invitált - és amire a többség azért rászolgált.

"Újonnan meghívott tagjaink ott vannak a világ filmgyártásának legjobbjai között, akik tehetségük és kreativitásuk révén a világ minden részén kielégítik a közönséget." Tíz évvel ezelőtt még dobtam egy hátast, mikor ezen mondat után megláttam Michael Bay nevét; ma már lepattan rólam, de azért még mindig meg bírnak lepni egy-egy hülye döntésükkel.

Idén 178 embert ért a megtiszteltetés, hogy meghívott kapott az AMPAS soraiba és vele együtt jogot, hogy dönthessen az Oscar-díjak ügyebén. A többség tényleg rászolgált, még ha idén is akadnak köztük WTF nevek.

A teljes listát itt találjátok, az érdekesebb alosztályok meghívottai pedig a következők:

SZÍNÉSZEK:

Russel Brand, Gerard Butler, Vincent Cassel, Robbie Coltrane, Bradley Cooper, John Corbett, Rosemarie DeWitt, Peter Dinklage, David Duchovny, Jesse Eisenberg, Jennifer Garner, John Hawkes, Thomas Jane, Nastassja Kinski, Beyoncé, Mila Kunis, Jennifer Lawrence, Téa Leoni, Anthony Mackie, Lesley Manville, Rooney Mara, Dominic Monagham, Connie Nielsen, Ellen Page, Wes Studi, Mia Wasikowska, Jackie Weaver

RENDEZŐK:

Gregg Araki, Susanne Bier, Neil Burger, Lisa Cholodenko, Debra Granik, Tom Hooper, John Cameron Mitchell, Takita Yojiro

FORGATÓKÖNYVÍRÓK:

Stuart Blumberg (A gyerekek jól vannak), Lisa Cholodenko (A gyerekek jól vannak), Debra Granik (Winter's Bone), Karen McCullah Lutz (Doktor szöszi), Aline Brosh McKenna (Az ördög Pradát visel), Bob Peterson (Fel!), David Rabe (A cég), Anne Rosellini (Winter's Bone), David Seidler (A király beszéde), Scott Silver (A harcos), Kirsten Smith (Doktor szöszi), Aaron Sorkin (A közösségi háló), Daniel Waters (Batman visszatér)

OPERATŐRÖK:

Frank Byers (A törvénytelenség bajnoka), Patrick Cady (Broken Bridges), Danny Cohen (A király beszéde), Lukas Ettlin (Az igazság ára), Steven Fierberg (Szerelem és más drogok), Barry Markowitz (Az őrült szív), Charles Minsky (Valentin-nap), Lawrence Sher (Másnaposok), Eric Steelberg (Az egek ura)

Címkék

oscar beyonce mila kunis vincent cassel gerald butler russell brand anthony mackie bradley cooper jesse eisenberg mia wasikowska tom hooper john hawkes rooney mara jennifer lawrence dijszezon susanna bier

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr624539873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.06.18. 14:29:23

John Corbett? Az a fickó tud mást is, mint szépen mosolyogni?

Boomer 2011.06.18. 14:44:09

Wes Studi: ő a menő! S hogy miért pont Takita Yojirót, azt nem tudom (semmi bajom nincs vele, nem azért)...bár azt sem, hogy eddig milyen távol-keleti rendezőket hívtak meg korábban

toshiro · http://balazspakozdi.com/ 2011.06.18. 14:50:32

Beyoncé? Dominic Mohikán? Téa Leoni? WTF? Egyébként a lista gyenge lábakon áll ugyanis hiányzik aeon_flux és TheHungarian neve,'akik tehetségük és kreativitásuk révén a világ minden részén kielégítik a közönséget...mint kritikusok és filmőrültek.' :] - Jaj, köszönjük, de nem kellett volna. - Ugyan, semmiség. XD

Ismeretlen_180758 2011.06.18. 16:13:57

Takita Yojiro: Mert Oscarra jelölték (és nyert). Ők mindig előnyben vannak.

clive 2011.06.19. 11:45:23

Egy rövidke eszmefuttatás: Nekem az jutott eszembe, hogy nem biztos, hogy Michael Bay, olyan mint amilyen filmeket készít. :) Lehet, hogy full intelligens, komoly filmes ízléssel rendelkező faszi, csak éppen azt csinálja, amihez ért (ez ugye relatív kinek tetszik kinek nem)és amiben sikere van. Lehet, hogy a kedvenc filmje az Amarcord vagy a Sztalker csak éppen tudja, hogy olyan ő nem tudna csinálni :)

Ismeretlen_77710 2011.06.19. 12:37:51

5: Lehet, de Beyoncé aki alapvetően egy sikeres énekes mit keres Amerika legnívósabb filmestestületében? Bradley Cooper-rel se értek egyet, de Ő legalább színész. :D ui: Vágom, hogy Beyoncé szerepelt a Dreamgirls-ben meg az Aranyszerszámban.

Ismeretlen_180758 2011.06.19. 13:47:56

5: Lehet, de akkor vegyék maguk közé "at large", de ne rendezőként.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása