aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mein sohn, mein sohn was hast du getan?! Zalaba_Ferenc
2011. május 20. 08:42:57

Kategória: 2 komment

Ez a kérdést már akkor feltehettem volna Arnold Schwarzeneggernek, mikor leleplezte a The Governator címre hallgató rajzfilmsorozatát, ám úgy tűnik, mindez csak a lejtő kezdete volt Kalifornia egykori kormányzója számára. Aki egy kicsit is jártas a sztárpletykákban (én nem annyira, de azért ezek az események az én figyelmemet sem kerülték el), az bizonyára hallott arról, hogy Arnold és Maria Shriver (a Kennedy-lány, akire emberünk mindig is vágyott) május elején bejelentette, hogy 25 évnyi házasság után külön költöznek/költözött egymástól, aztán néhány nappal később a sógorék Arnoldja azt is bevallotta, hogy tíz éve törvénytelen gyermeke született az akkori házvezetőnőtől (na vajh van kapcsolat a két esemény között?). Eme történést a média nagy jópofán el is kezdte BabyGate-nek becézni.

Ezek ugyan szomorú fejlemények, de alapvetően nem sok helyük lenne ezen az oldalon, ám tegnap jött az újabb (nem is annyira) sokkoló bejelentés, mi szerint Arnold határozatlan időre parkolópályára helyezi az ugyancsak mostanság revampolt színészi karrierjét, amíg magánügyeiben rendet nem teremt. Tehát egy darabig nem lesz T5 (legalábbis vele biztosan nem), sem Cry Macho (melyben Arnold egy nemzetközi emberrablásba keveredik), sem The Last Stand (Kim Jee-woon hollywoodi bemutatkozása) és ha minden igaz, a The Governatort is megússzuk, amiben ugyebár a címszereplőnek lett volna egy Maria nevezetű felesége, akivel együtt üldözik a rosszfiúkat. Hát egy darabig biztosan nem.

Címkék

hollywood arnold schwarzenegger bad news

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr854539724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jake 2011.05.20. 08:47:06

Mindenről a nők tehetnek!:P Darren Aronofsky is az exével hadakozik,ezért nem ő rendezi a Wolverinet!

Ismeretlen_82723 2011.05.20. 09:03:32

Consider this a divorce!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása