aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játékajánló: portal - the cake is a lie Zalaba_Ferenc
2010. május 17. 07:00:17

Kategória: 3 komment

Aki esetleg még nem hallott volna róla, a Valve fejesei (karöltve a marketing csapatukkal), úgy döntöttek, hogy május 24-ig ingyenessé teszik sikeres hl2 modjukat, a PORTAL-t. Ez egy remek humorral fűszerezett logikai fps, ahol különleges, térkapu-nyitogató fegyverrel kell átjutnunk az egyre nehezebb fejtörőket kínáló pályákon. Aki szeretné magáénak tudni a játékot, annak nincs más dolga, mint létrehozni egy steam accountot, letölteni a steam klienst (már MAC-re is elérhető), majd a store-on keresztül ingyen letölteni a játékot. A stuffot néhány óra alatt ki lehet pörgetni (ha emlékeim nem csalnak), aki pedig eljut a végére, az meghallgathatja a játétörténelem egyik legzseniálisabb betétdalát. Egyszóval a PORTAL kell neked!

portal

Címkék

logika fps half life pc game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr554538067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2010.05.17. 11:23:26

Nem vagyok nagy tili-toli fan: még XT-n is lehetett vacakolni a SOKOBAN nevezetű ládatologatós játékkal, amitől mindenki odáig volt, meg vissza, de én inkább beüzemeltem a C64-esemet és adtam a KATAKIS-nak. :)

nosferatue 2010.05.17. 12:06:01

Pedig ezt érdemes kipróbálni, tényleg nem egy átlagos logikai játék.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2010.05.17. 21:47:50

és idén jön a második rész, rendes játékhosszal.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása