aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the time traveler's wife (2009) Zalaba_Ferenc
2009. június 14. 08:40:37

Kategória: 3 komment

Van egy barátom: morózus, morgós fazon, makacs, mint egy öszvér, s minden második kijelentése valahol a férfi sovinizmus és a cinizmus határmezsgyéjén mozog, de ha meglát egy olyan több évet, évtizedet átívelő szerelmi huzavonát, mint amilyennek a THE TIME TRAVELER'S WIFE tűnik, azonnal kenyérre lehet kenni, s még az oldalán is lefolyik. :) No, biztos vagyok benne, hogy a kívánságlistája most egy címmel gyarapodott.

Címkék

trailer eric bana romance rachel mcadams adaptation

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr954536770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti 2009.06.14. 15:50:15

gyönyörű ez a nő!

Jack Skellington 2009.06.15. 14:08:04

Hát igen! Ez megvéve! Azonnal látni akarom. :-)Így elsőre ideális párkapcsolatnak tűnik, kicsit a szeretett lénnyel, kicsit egyedül, magányosan. Ennél szebbet el sem tudok képzelni. Kár, hogy az ilyen házasságot nehéz megvalósítani a "mi kis világunkban", így előbb-utóbb úgyis egymás agyára megyünk, akár mennyire is szeretjük a másikat. Ja! Köszi AE, hogy még a barátod vagyok! :-) A férfi sovinizmust meg nem értem, szerintem a férfiak szarok! Én magamat is utálom! Én az embereket nem szeretem, de ehhez hogyan jönnnek a férfiak? Nem is értem....

Ismeretlen_1068 2009.06.15. 17:16:57

ööö, pedig én nem is rád gondoltam. (na jó, de. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása