aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bats in blu Zalaba_Ferenc
2008. április 04. 07:58:42

Kategória: 1 komment

a hd dvd tulajdonosok már jó ideje élvezhetik nagy felbontásban a bőregér legújabb kalandjait. a warner akkoriban azért csinált exkluzív hd dvd-t a megjelenésből, mert a bd pofilja még nem állt olyan készültségi szinten, hogy elbírjon egy picture-in-picture kommentárt. no, de ez már a múltté: a július 8-án blu-rayen megjelenő batman begins feltehetően a hd dvd változat valamennyi extráját hozni fogja, továbbá lesz rajta egy the dark knight prolouge névre hallgató bonusz (az új epizód első hat perce) is.

sőt! a warner egy limitált díszdobozt is piacra dob, melyben a film mellett mindenféle ajándéktárgyakat találhatsz, többek között egy 32 oldalas képregényt a két filmet összekötő eseményekről, exkluzív fotókat, képeslapokat, valamint egy vócsert, amivel olcsóbban megnézheted a the gotham knightot - feltéve, ha épp amerikában tartózkodsz. az ajánlott ár 50 dolcsi, de az amazonon biztos jóval kedvezményesebben lehet bezsákolni. íme a dobozos denevér:

Címkék

release batman christian bale blu ray

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr274535280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_93066 2008.04.04. 16:46:15

No igen, csorog a nyál...:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása