aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. augusztus 08. 10:48:30

Kategória: 2 komment

trailer frenzy. első körben íme egy újabb szenzációs borat előzetes, amelyből kiderül, hogy hősünk valamennyi amerikai kulturközösséggel szeretne hmm... közösködni. legnagyobb rész a redneck parádén előadott alternatív himnusz. russell crowe és ridley scott második közös filmje, a good year erősen hajaz a napsütötte toscanára, csak nő helyett faszival, főzés helyett borozással. az előzetest látva a filmet már meg sem kell nézni. végül, de nem utolsósorban a stranger than fiction egy izgalmasnak tűnő komédia will ferrellel, dustin hoffmannal, maggie gyllenhaallal (imádom) és emma thompsonnal, aki egy válságban lévő írónőt alakít, aki szeretné kinyírni karakterét, csak még nem tudja, hogyan. azt sem tudja, hogy a fickó (ferrell) valójában is létezik, s fejében hallja a narrációt, azaz a sorsát. charlie kaufman, anyone?

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr894534291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonímarc 2006.08.11. 00:55:10

Most komolyan: mi értelme van egy Borat féle poéncentrikus film előzetesét megnézni? Úgy is tudod, hogy meg fogod nézni (ahogy én is) akkor meg miért hagyod, hogy lelőjjék előre a legjobb poénokat?

Ismeretlen_1068 2006.08.11. 12:34:19

a borat szerintem titpikusan az a film, ami színültig lesz poénokkal, így ez a néhány maximum azoknak csinál kedvet hozzá, akik azt se tudták, mi fán terem az a borat.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása