aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. november 07. 09:40:49

Kategória: Szólj hozzá!

anchorman - the legend of ron burgundy: a frat pack egyik legszenzációsabb vígjátéka első pillantásra nem több egy debil szexkomédiánál (először nekem se tetszett), ám ferrell kegyetlenül érzi azt a kort és közeget, amit górcső alá vesz, s az idétlen humorkodás mögött remekül karikírozza a hetvenes évek maszkulin bürokráciáját. színészi tehetsége, improvizációs készsége igazi kincs, a kameók tényleg szenzációsak, a frat pack tagjai (paul rudd és steve carell) remek formában vannak. mindenképpen eredeti hanggal és felirattal nézd, ugyanis "antik" nyelvezete, választékossága páratlan.

wake up, ron burgundy: ez a "direct to video" folytatás az első részből kivágott jelenetekből, alternítv vágásokból, meg egy rahedli impróból épül fel. a középpontban a mozifilmből kimaradt krimiszál van bank- és emberrablással, meg sok bunyóval, ahogy az elvárható egy hetvenes években játszódó filmtől. a sztori természetesen sokadrangú, s a jelenetek nagyja elég nehezen illeszkedik a csikorgó narratívába, de a csapat ismét elsüt egy-két világbajnok poént, s a balul elsült bankrablás még woody allen "korai, viccesebb" filmjét is übereli.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr364533859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása