aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a tűnj el! premier előtti vetítésére! Takács Máté
2017. április 12. 09:00:00

Kategória: film 2 komment

A tengerentúlon az év legnagyobb sikere (4 és fél millió dollárból készült és már 163 millió dollárnál jár), a kritikusoknál nem különben (99%-os tetszési index a Rotten Tomatoes-on), ez a Tűnj el! eddigi mérlege. Az aeonflux és a UIP-Duna Film jóvoltából most elsők között láthatod partnereddel, mitől döglik a légy manapság, ha (komikus) horrorról van szó!

Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol 5 páros jegy talál gazdára, nincs más teendő, mint elküldeni hétfő délig az aeonflux kukac gmail.hu e-mailcímre nevedet és a helyes választ e kérdésre:

A Tűnj el!-t gyártó Blumhouse melyik filmje aratott lehengerlő sikert januárban mind az amerikai, mind a magyar mozikban?

A levél tárgya legyen TŰNJ EL. Csak a pontos tárggyal érkező, helyes választ tartalmazó levelek vesznek részt a keddi sorsoláson. A vetítés 18-án, kedd este lesz egy budapesti moziban. Hajrá!

Címkék

horror jatek get out uip duna film blumhouse jordan peele

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr2812418655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garott 2017.04.15. 21:23:34

Csak egy gyors kérdés: Tényleg gmail.hu-s az email címetek? Mert korábban freemail-es volt, a gmail.hu meg egy ilyen barkács cuccos oldal, ami a legtöbb oldal levelét megjeleníteni sem tudja.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2017.04.16. 12:45:34

@Garott: Tényleg, ahogy minden egyes alkalommal, most is ez a válasz. És mindent prímán megjelenít.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása