aeon flux

ready for the action now, danger boy?

video- és képgaléria: szemfényvesztők 2. [now you see me 2] (2016) Richter Géza
2016. május 25. 16:10:01

Kategória: film Szólj hozzá!

Egy hónappal a premier előtt poroszkálásról ügetésre fogták a Szemvényvesztők 2. visszatérő Lovasai is. A május elején megjelent második előzetest folyamatosan újabb és újabb kedvcsinálók követik. Mindegy, hogy trailer, filmklip vagy tévészpot fedőnéven fut a promóció, lényeg, hogy minden alkalommal olyasmit vagy úgy mutasson meg, amit vagy ahogyan előtte még nem. Így már a felvezető móka kellően csavaros és változatos, ámbár e jegyek bizonyos mennyiség felett csömört okozhatnak.

Kereken tíz kurta mozgókép jutott az ajánlóba, álló társaik viszont hetvennél többen képviseltetik magukat (bár ez a szám csalóka, hiszen a poszterek többsége duplán, magyar és angol szöveggel is szerepel). Egyszerűbb volt egységesen "képként" megnevezni a galéria elemeit, mint megint hosszan ragozni a címet. A plakátok mellett főként jelenetfotókat láthatunk, azokból viszont rengeteget: mintha a film képes albumát lapozgatnánk. Akad néhány sajtófotó is. Összesen kettő talán. A szinkronizált előzetes erre volt.

Címkék

trailer comedy poszter daniel radcliffe action morgan freeman michael caine poster sequel woody harrelson mark ruffalo summit lionsgate jesse eisenberg jay chou filmklip magyar poszter dave franco film kep poszter magyar filmkep freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr598745446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása