aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: the magnificent seven (2016) Richter Géza
2016. április 19. 19:50:11

Kategória: film 6 komment

Jelenetfotókon mutatkozik be a hazai mozikba az amerikai premier előtt egy nappal, szeptember 22-én kerülő filmből A hét mesterlövész. A remake kapcsán kötelező megemlíteni Kuroszava Akira eredetijét, A hét szamurájt, továbbá Antoine Fuqua, Ethan Hawke és Denzel Washington előző közös munkáját, a Kiképzést (Training Day, 2001), ami utóbbinak jó pár be nem váltott jelölés után végre Oscar-díjat hozott.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201604/the_magnificent_seven_01-b.jpg

Az említettek Sam Chisholm fejvadászt, a csapat vezetőjét (Washington), valamint a Goodnight Robicheaux mesterlövészt (Hawke) alakítják. Rajtuk kívül a hetes felvonultatja Chris Pratt robbantásmániás szerencsejátékosát, Josh Faraday-t, Vincent D'Onofriót, mint Jack Horne prémvadászt, a legutóbb talán a Terminator: Genisys újratervezett T-1000-eseként megjegyezhető Byung-hun Lee-t a bérgyilkos Billy Rocks-ként, illetve két újoncot: Manuel Garcia Rulfót Vasquez, egy törvényen kívüli, míg Martin Sensmeiert a Red Harvest, vagyis Vörös Aratás névre hallgató komancs harcos szerepében. A sztárparádéban Peter Sarsgaardra a főellenség Bartholomew Bogue eljátszása jutott, de a westernben feltűnik például Vinnie Jones vagy Matt Bomer (Rendes fickók) is.

Címkék

sony western remake mgm denzel washington ethan hawke forum hungary action columbia vinnie jones antoine fuqua peter sarsgaard cam gigandet chris pratt film kep crime movie filmkep the magnificent seven matt bomer village roadshow byung-hun lee vincent d onofrio lee byung-hun

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr758645542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torres 2016.04.19. 20:57:21

vagy akar megemlithetned a vilag legjobb western filmjet, az 1960-as A het mesterloveszt is

Richter Géza 2016.04.19. 21:10:03

@Torres: megtörtént, az első mondatban :)

isvaen 2016.04.19. 21:24:46

ez csak egy rossz paródia lehet. nem lehet más. egy rossz vicc.

Tulazon 2016.04.19. 21:44:34

@isvaen: mondta 1959-ben az egyszeri kétkedő, miután megtudta, hogy Kuroszava Hét szamurája remake-t kap. De megbocsájthatjuk neki, mert amíg nem látta mi lett belőle, addig nem tudhatta hogy mit is beszél.

isvaen 2016.04.20. 08:18:26

@Tulazon: megnézném azt a nyugaton élő embertömeget, amelyik kurosawa filmjét látta és megborzongott a remake hírétől... huhh... de nem fogom, mert más bajuk is volt, másfelől meg az amerikai sosem néz idegen nyelvű filmet. tehát akkor ki mondta, hogy egy rossz vicc? hm? (akár érettségi tél is lehetne ez a kérdés.)

sung_tongs 2016.04.20. 10:08:42

Nálam a fangirling elviszi ezt is, Hawke meg Pratt miattam bármit csinálhat, de ha egy filmben téblábolnak, veszem a jegyet. (Pratt azért lehetne kicsit Andy-sebb súlyban, hm.)
Ettől eltekintve még mindig inkább ez, mint a huszadik meeh YA-könyv szemétbevaló feldolgozása. (Főleg rólad beszélek, Beavatott-sorozat.)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása