aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a super bowl 50 trailerek Richter Géza
2016. február 09. 00:13:02

Kategória: film 5 komment

Ha lemaradtál a tegnapi eresztésről, és nem pörgetted még végig a Super Bowl 50 alatt bemutatott előzeteseket, most pótolhatod a mulasztást. A folytatásban egy-két kivételtől eltekintve istenek, idegenek, szörnyek, mutánsok, többféle animált állat, és szuperhősök ajánlják magukat dögivel, utóbbiaktól még néhány reklámra is futotta. Ahol nem szerepel a magyar premier dátuma, ott az még nem ismert.

bourne_5_25_b.jpg

A legfontosabb, hogy végre nemcsak megnézhetjük kedvenc amnéziás ex-szuperkémünk következő akciójának kedvcsinálóját, ám most már tudjuk, hogy a sorozat 5. darabja a hangsúlyozott önazonosságot és definitív erőt sugárzó, nemesen egyszerű Jason Bourne címre hallgat – ez is több, mint a semmi.

Deadpool (hazai bemutató: február 11.) a szokott formáját hozza és dumál a kamerába nézve.

A teaser után A dzsungel könyve (The Jungle Book, hazai bemutató: április 14.) megkapta első teljes előzetesét, ami alapján egyre tetszetősebbnek tűnik az emberkölyök kalandjainak újrafeldolgozása.

A függetlenség napja: Feltámadás (Independence Day: Resurgence) beharangozójában az amerikai himnusz szolgál aláfestő zenéül a világ egyesüléséhez, és egyúttal a látszólagos megsemmisüléséhez is.

A mutánsok harcba vonulnak és minden monumentális az X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse, hazai bemutató: május 19.) részletében, ahogy az egy másféle, mégis hasonló világvégéhez illik.

Másfajta mutánsok, másmilyen fenyegetés: a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, hazai bemutató: június 2.) teknőcfarknyi trailerében vethetünk pár pillantást a franchise néhány klasszikus figurájának eddig még nem látott megjelenésére.

Szerintetek Egyiptom istenei (Gods of Egypt, hazai bemutató: február 25.) mostanra meggyőzőbben gyepálják egymást?

A Marvelnél valószínűleg nem kellett túlságosan megerőltetnie magát senkinek, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháborúból (Captain America: Civil War, hazai bemutató: május 12.) ezt a fél percet összehozzák, de legalább hatásos.

Az Illumination tévészpotja nem tartalmaz túl sok újdonságot A kis kedvencek titkos életéről (The Secret Life of Pets, hazai bemutató: augusztus 4.)

Az idei év egyik meglepetésfilmje, a 10 Cloverfield Lane (hazai bemutató: április 14.) nyomokban új képeket tartalmazó felvezetőjétől sem lettünk okosabbak.

A brit olimpiai síugróról szóló Eddie, a sas (Eddie the Eagle, hazai bemutató: március 31.) címszerepében Taron Egerton feszít, az edzőjét pedig Hugh Jackman alakítja.

Kiderült, hogy a DC filmes univerzumában az olyan üzletemberek, mint Bruce Wayne vagy Lex Luthor, csakis a Turkish Airlinesszal repülnek (bezzeg Clark Kentnek nem futja a jegyre).

A Coca-Cola Coke Minijéért a Hangya és Hulk csapnak össze.

Címkék

fox horror sci-fi trailer disney comics fantasy marvel comedy animation sci fi bourne warner cloverfield forum hungary drama action tv spot paramount universal dc tmnt jason bourne intercom superhero advertisement adventure lionsgate biopic deadpool captain america x-men independence day spy movie children movie uip duna film big bang media the jungle book bourne 5

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr978371908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2016.02.09. 09:01:48

Ilyen nagy dózisban még jobban kijön, hogy mennyire egy kaptafára készülnek ezek a filmek.

fade 2016.02.09. 10:31:24

A Cloverfieldre nagyon kíváncsi vagyok, fura hogy eddig semmit se láttunk belőle.

sung_tongs 2016.02.09. 11:29:22

A trailer nem győzött meg, hogy kellett egy új Bourne-film. Az meg beszarás, hogy erre az Egyiptom-moslékra eltapsoltak 140 millát....

misafeco 2016.02.09. 14:05:59

@sung_tongs: A Lionsgate el akarta költeni az elmúlt években felhalmozott tőkéjét úgy, hogy biztosan ne jöjjön vissza. Más magyarázatot nem látok.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2016.02.11. 11:06:26

@sung_tongs: azért ez a Bourne trailer inkább teaser volt. Majd ha jön egy hosszabb...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása