aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fogyassz egy rövidet: pre vis action (2016) Richter Géza
2016. január 27. 23:29:38

Kategória: fun film Szólj hozzá!

A kárálás után billentsük helyre a világegyetem egyensúlyát! Gareth Evans-t (A rajtaütés és a folytatása) nemrég meglátogatta Wales-ben néhány cimborája, az egyikük innen is ismerős lehet. A házigazda szeretett volna néhány ötletet kipróbálni, hogy lássa, működik-e a koreográfia, így vendégeivel az alábbi fekete-fehér, szamurájos rövidfilmet készítették. A rendező saját bevallása szerint részben az motiválta, hogy olyan erőszakmentes szösszenet szülessen, amit a gyermeke is megnézhet, ám a fő indok az volt, hogy "két kamera nélküli év után szüksége volt valami kicseszett leforgatására".

A teljes stábot négyen alkották, az utómunkálatok során a hangzás és a zene keverésében két kolléga segédkezett. A történet szerint a polgárháború idején egy ifjú harcos azt a feladatot kapja, hogy célba érjen a szerződéssel, ami két rivális hadúr között köttetett. Az ifjú nő útja egy erdőn át vezet, ahol orgyilkosok törnek rá azzal a szándékkal, hogy megakadályozzák a békeüzenet kézbesítését, így biztosítva vezérük félelemmel, bizonytalansággal és erőszakkal irányított uralmát.

Címkék

history drama action short film martial arts black and white short movie gareth evans

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1008323876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása