aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: x-men - apokalipszis [x-men: apocalypse] (2016) Takács Máté
2016. január 05. 19:17:00

Kategória: film 6 komment

Apokalipszis magyarul is igyekszik magához édesgetni a mutánsokat, és a nézőket. Sikerrel?

Címkék

trailer x men james mcavoy nicholas hoult rose byrne michael fassbender jennifer lawrence oscar isaac ruttkay laura trailer magyar bogdanyi titanilla szeles tamas hever gabor elöd botond dögei eva

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr238243990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2016.01.05. 20:16:30

Széles Tamás teljesítménye nagyszerű Apokalipszisként.

TomPowell25 2016.01.05. 21:56:26

@m.martin91: egyetértek. Miatta többször néztem meg az előzetest, mint eddig együttvéve. Plusz meglepően jól áll az ehhez hasonló negatív karakterekhez, mint Az acélember Zodja, vagy a Downton Abbey Thomas-a, hogy Kisujjat ne is említsem a Trónok harcából. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy "Sansának" ez a hang lesz a legjobb.

Edrick 2016.01.06. 01:44:46

Valóban nagyon jó. Sansának szerintem csak nem keresnek mást, elvégre a sorozatban is ő adja a hangját, de én sem tudom, hogy itt működni fog-e. Ez az előzetes már egy kicsit jobban megfogott a szinkron miatt, mert itt valahogy jobban átjött, hogy van tétje a dolognak, még akkor is, ha tudom, hogy valójában nincs: ez volt a gondom az eredeti előzetessel, ott végig az járt a fejemben, hogy "nem értem ezt az egészet, úgyis (majdnem) mindenki túléli, hiszen láttuk őket az előző film végén; ennek nincs tétje". Most egy kicsit már érzem, hogy van, de érteni továbbra sem értem. De van egy olyan sejtésem, hogy ezzel csak én vagyok így.

TomPowell25 2016.01.06. 09:14:56

@Edrick: Az ilyen esetekben sosem az a kérdés, hogy sikerül-e, hanem az, hogy hogyan. Plusz nem minden karaktert láttunk a végén, szóval rengetegnek kérdéses a sorsa.

Edrick 2016.01.06. 10:57:59

@TomPowell25: Igen, valóban nem láttunk mindenkit. Most nem akadékoskodásból, de magát az iskolát igen, még ha belülről is. Tehát erősen feltételezem, hogy Apokalipszisnek nem sikerül(t) a terve. Ami kár, mert benne látom azt a potenciált, és a lehetőséget, hogy tényleg végig viszi a tervét, és nevéhez híven elpusztítja a világot. Tehát még ha a karakterek sorsán lehet is izgulni, ezen már biztosan nem. Pedig szívesen megnéztem volna, hogy egyszer tényleg meglépik. De ne legyen igazam, lépjék meg valahogy, és legyen benne egy csavar.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása