aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: the conjuring 2 - the enfield poltergeist (2016) Bajtai András
2016. január 04. 17:48:42

Kategória: film Szólj hozzá!

A horrorrajongók legnagyobb bánatára James Wan 2013-ban még azt nyilatkozta, hogy örökre szakít ezzel a műfajjal és nem rendez több horrorfilmet. Azóta a Halálos iramban hetedik részével kasszát robbantott, a korábbi nyilatkozatával ellentétben a New Line Cinema fejesei pedig mégis csak meg tudták győzni, hogy a mostani állás szerint 2018-ban érkező Aquaman előtt vállalja el a Démonok között második részének megrendezését is. 

A The Conjuring 2 - The Enfield Poltergeist a Démonok között sequelje lesz, amiben visszatér a természetfeletti ügyeket felgöngyölítő házaspár, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga), akik 1977-ben azért utaznak Angliába, hogy segítsenek Peggy Hodgsonnak (Frances O'Connor), aki egyedülálló anyukaként neveli négy gyermekét egy kísértetjárta házban.

conjuring-2-still.png

A folytatás állítólag az amityville-i paranormális esettel nyit majd, és a hetvenes évek végén történt enfieldi kísértetjárást dolgozza fel. Ez a 20. század egyik legjobban dokumentált természetfeletti eseménysorozata, ami azóta is lázban tartja a világot - tavaly például egy háromrészes (és nem annyira ijesztő) brit minisorozat is feldolgozta a hírhedt esetet. 

Néhhány napja az Entertainment Weekly tette közzé az első hivatalos fotót a filmből, amin a Janet Hodgsont alakító Madison Wolfe látható meglehetősen sápadtan a rémülettől egy feldúlt szoba közepén. James Wan maga is közreműködött a forgatókönyv megírásában, a filmet június 10-én mutatják majd be a tengerentúlon, a hazai premierről egyelőre nem érkeztek hírek.

Címkék

horror vera farmiga patrick wilson james wan film kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr708236942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása