aeon flux

ready for the action now, danger boy?

google chrome bővítményekkel a star wars ébredő spoilerei ellen Richter Géza
2015. december 16. 00:06:40

Kategória: fun film 4 komment

Közeledik Az ébredő Erő premierje, a spoilerszenzitív nézők habitustól függően egyre inkább rettegnek, méltatlankodnak, illetve őrjöngenek a szorgos trollok tevékenységétől tartva, főleg ha nem áll módjukban nélkülözni a film megnézéséig a világhálót (mondjuk rajongás ide vagy oda, el nem tudom képzelni, hogy bármi miatt lemondjak a netezésről, de ahány ház, annyi szokás). Korábban megjelent már egy Google Chrome bővítmény, ami a nem kívánt tartalom jelzését-blokkolását ígérte, ám a Star Wars Spoiler Blocker enyhén szólva is vegyes véleményeket kapott: a legtöbben a túl érzékeny működését kifogásolták.

sw_google.jpg

Most azonban megjelent a Force Block, ami állítólag jóval intelligensebben szűri az oldalakat, és fedezi fel a vonatkozó, kényes pontokat. Egyelőre egy-két elégedetlenkedő hozzászólástól eltekintve elég lelkes fogadtatásban részesült. Egy próbát valószínűleg megér, bár ha pofára esés lesz a vége, váltig állítani fogom, hogy a sötét oldal befolyása alatt álltam, azaz állok most, amikor ezeket a sorokat írom. Ha az első lehetőséget elvetjük, alternatívaként javasolható a pár napja elérhető Star Wars - Spoiler Alert! beüzemelése, bár csak óvatosan, mert egyelőre nem igazán mérvadó mennyiségű értékelés érkezett róla.

(Igen, tudom, hogy az illusztrációnak nincs köze a bővítményekhez, de a Google-hoz és a Star Wars-hoz némi azért akad.)

Címkék

google harrison ford spoiler star wars sci-fi disney fantasy sci fi forum hungary max von sydow chrome sequel adventure carrie fisher lawrence kasdan google chrome technologia jj abrams mark hamill oscar isaac andy serkis john boyega adam driver gwendoline christie domnhall gleeson lupita nyongo daisy ridley star wars the force awakens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr268175858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richter Géza 2015.12.16. 00:36:20

majd meséljen, aki telepíti, h hogyan működik :)

Repce Manó 2015.12.16. 13:14:14

Most néztem meg a Star Wars-t. Hihetetlen, hogy megölték Obi-Wan-t

2015.12.16. 14:25:58

van lejjebb???

kylo ren egyébként anakin skywalker/darth vader apja, mint kiderült.

Repce Manó 2015.12.16. 23:42:47

9gag-et ne olvassátok!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása