aeon flux

ready for the action now, danger boy?

könyv: star wars - the force awakens incredible cross-sections (2015) Richter Géza
2015. december 02. 11:12:56

Kategória: irodalom film Szólj hozzá!

A Star Wars Aftermath című regény olyan mennyiségű, spoilerveszélyt rejtő konteót szabadított a világhálóra, hogy a Disney stratégiát váltott, és Az ébredő Erő premierjéig elhalasztotta a további nyomtatott kiadványok piacra dobását. A közeledő megjelenésre tekintettel most tették közzé az első promóképet, ami az igen csábítóan hangzó Star Wars: The Force Awakens Incredible Cross-Sections elnevezésű kötetből származik. Valószínűleg nem csak a járművekre és egyéb műszaki részletekre izguló rajongók csöppennek el, amikor az illusztrációra kattintva elmerülnek a nagy felbontású verzió részletgazdagságában. Engem megvettek kilóra már megint, sőt Poe (Oscar Isaac) és BB-8 a pilóta X-szárnyújában nálam túlzás nélkül köröket ver az eddig napvilágot látott képanyag zömére.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201512/sw7_book_incredible_cross_sections_b.jpg

Az imigyen értelemszerűen december 18-ára várható pakkban egyébként amellett, hogy a rajongók naprakésszé tétele érdekében akad majd némi, az eredeti trilógia hőseiről szóló felzárkóztatás, természetesen az új karakterek hátterének bemutatása sem marad el. Az ébredő Erőben feltűnő, ismeretlen fajokat, járgányokat és világokat függelékszerűen részletező írások mellett a beígért további regények, művészeti kiadványok, és matricagyűjtő albumok is a karácsonyi pénztárcákat fogják megcélozni a hónap közepén, de a számtalan újdonságon túl számíthatunk olyan, a sorozatból ismerős relikviák és űrhajók aprólékos leírására is, mint Luke fénykardja vagy a Millennium Falcon.

Hol az a centi?

Címkék

harrison ford star wars sci-fi disney fantasy marvel konyv sci fi forum hungary max von sydow sequel adventure carrie fisher lawrence kasdan jj abrams mark hamill oscar isaac andy serkis john boyega adam driver gwendoline christie domnhall gleeson lupita nyongo daisy ridley star wars the force awakens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr58132634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása