aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fogyassz egy rövidet: honest trailers - star wars Richter Géza
2015. november 18. 11:26:48

Kategória: fun film 7 komment

Nem szoktuk az Honest Trailers sorozat darabjait közzétenni, de ezúttal egyrészt a Screen Junkies kreatív csapata saját alkotói pályafutásának egyik mérföldkövéhez ért, amikor a Star Wars IV. epizódját vette górcső alá, másfelől pont ma kereken egy hónap múlva érkezik Az ébredő Erő, mondhatni szezonja van a "csillagok háborújának" ahhoz, hogy kivételt tegyünk. Emellett minden rajongóra ráfér, hogy ne vegye túl komolyan rajongása tárgyát, és alkalmanként a görbe tükörben olyasmit is meglásson, ami fölött egy átlagos hétköznapon elsiklik az áhítattól párás tekintet. Mindezeken túl a videó igazi csemegékkel is szolgál, hiszen például nem mindennapi élmény az eredeti hangján megszólaló Darth Vadert hallani.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201511/sw_iv_poster_b.jpg

Címkék

harrison ford star wars sci-fi youtube trailer disney fantasy sci fi parody forum hungary short film adventure carrie fisher lawrence kasdan david prowse mark hamill short movie supercut honest trailers

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr708088502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve the Great 2015.11.19. 09:05:49

Nem sok részt láttam a HT-ből, de mindig az az érzésem, hogy úgy készült, hogy a szerkesztők 4-5 sör után megpróbáltak vicceseket mondani a filmről. Itt a megjegyzések úgy 1/4-e ül, a többi ilyen kötözködés.

szepi79 2015.11.19. 11:19:46

@Steve the Great: a HT-k akkor jók, ha eleve fos az alapanyag. ha olyan a film, ami vagy jó, vagy a gárda szereti/tiszteli, akkor abból nem fog jó HT születni.

pl. a ghostbustersről meg a dark knightról se sikerült nekik faszát csinálni. egyszerűen ez e a formátum nem működik, ha nem tudnak fikázni jól.

Serivor 2015.11.19. 11:32:15

Az egyik trilógia arról szól, hogy Anakin Skywalker megbukik mint jedi; a másik trilógia arról szól, hogy Anakin Skywalker megbukik mint sith-lovag. Miről szól a harmadik trilógia? Anakin Skywalker megbukik mint kísértet?!

Steve the Great 2015.11.19. 13:29:12

@szepi79, első ezen a néven:
Ja. Egyébként éppen tegnap futottam bele ebben a filmbe az AXN-en, na ha már így, nézzük, jobb dolgom volt. És bizony, sok szempontbók bénácska a film. De tényleg igényel tudatmódosítót azon röhögni, hogy a felvett nyersanyagon mennyire más Darth Vader hangja, mint a filmen. Nem tudom, volt-e már náluk móka tárgya, hogy milyen viccesek a greenboxban ugráló emberkék.

odamondó 2015.11.19. 14:16:11

@Serivor: megbukik a fia mint jedi? (hallottam ilyen pletykákat...)

Amúgy szerintem anyázós lenne berakni egy olyat, hogy a felkelők győzelme mégsem azt hozta el amit Luke várt és később úgy látja a birodalom jobb volt és az apjának volt igaza. :)

Globetrotter2014 2015.11.19. 15:09:51

A HT trailarek rendszerint zseniálisak és talitalálat mind. Ezek rendkívül tömören (és jól!) megfogalmazott kritikák. Az új rész trélerének HT-je is: mutathatnánk egy taxizó majmot két órán keresztül és akkor is megnéznétek.Kétszer is :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása