aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk és videónk hozzá: doctor strange (2016) Richter Géza
2015. november 11. 20:04:59

Kategória: film 4 komment

A bejegyzés SPOILERES lehet!

Javában zajlanak a Doctor Strange Scott Derrickson dirigálta munkálatai Nepálban. A globalizációnak hála(?) még az ilyen távoli helyszíneken is akadnak lesifotósok, valamint internetkapcsolat, így a 2016. november 4-én esedékes bemutatójú képregényfilmről az első fecskékként a közösségi média különböző felületein felröppent, kevésbé élvezhető minőségű felvételek után a következő eresztés már teljesen elfogadható színvonalat üt meg. Nyilván a helyi sajtósok profibb munkát végeznek, mint a rajongók.

Nem mintha annyira érdekfeszítő lenne a szakállas Benedict Cumberbatch (Stephen Strange) és Chiwetel Ejifor (Baron Mordo) szabadtéri lődörgése, de azért mégis ez az első képanyag, amit a Föld Legfőbb Varázslójáról, és a Marvel Moziverzum történetében új korszakot nyitó, misztikus kalandjáról láthatunk. Az utolsó, kolostorban tett látogatást megörökítő fotó persze lelövi a poént: az angol dandy nem cserélte borotvált orcáit torzonborz arcszőrzetre, az csupán kelléként díszeleg rajta. A rövidke forgatási videó magas színvonalon elővezetett téblábolást ábrázol.

Címkék

video spoiler disney comics marvel forum hungary scott derrickson tilda swinton mads mikkelsen superhero avengers rachel mcadams chiwetel ejiofor adaptation fanmade michael stuhlbarg the avengers benedict cumberbatch doctor strange film kep film kep lesi filmkep filmkep lesi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr618069900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter Miskolczi 2015.11.11. 22:39:06

Most komolyan Cumberbatch is beszopódott a Marvel univerzumba? :-\

HavasiG 2015.11.12. 11:24:03

Népszerű színész sok női rajongóval -> csilingelő kasszák

Welcome to Hollywood! :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.11.13. 08:47:17

@Péter Miskolczi: van az a pénz amiért korpás a haja akárkinek.

Kovács Erzsébet 2015.11.13. 15:27:59

@doggfather: Mi ez a tömény negativizmus, srácok? Képregényfilmben nem szerepelhet tehetséges, karizmatikus, komoly drámákból, színházból szalajtott (brit) színész? Vagy ti Loki miatt is panaszkodtok? Jó, a Thor 2 csúnyán elpazarolta Ecclestont, de ebben meg Tilda Swinton is lesz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása