aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: star wars - az ébredő erő [star wars: the force awakens] (2015) Richter Géza
2015. október 20. 04:05:00

Kategória: film 12 komment

Hát ezt is megértük. Egyelőre nem tudok többet írni. Szerintem egyébként teljesen szükségtelen.

Címkék

harrison ford star wars sci-fi trailer disney fantasy sci fi forum hungary max von sydow sequel adventure carrie fisher lawrence kasdan jj abrams mark hamill oscar isaac andy serkis john boyega adam driver gwendoline christie domnhall gleeson lupita nyongo daisy ridley star wars the force awakens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr737991937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gunner 2015.10.20. 07:59:12

Olyan J.J.-sen parasztvakítós, tele álmisztikussággal és áldrámaisággal. De piszok látványos, az tény.

Bergyilkos Bohoc 2015.10.20. 08:00:09

Hú baszki. A hideg rázott.

K. Kálmán 2015.10.20. 09:23:02

@Gunner: Lucas misztikussága vagy drámája életszerűbb volt ennél?

Anak 2015.10.20. 09:24:48

Nekem ami furcsa volt, hogy mennyire mély és nem igazán nőies a hangja a női főszereplőnek. Valamint borzasztó idiótán szólal meg a maszk mögül a főgonosz, mintha valami amatőr SW rajongói filmből szalajtották volna. Nem elég impozáns. Utóbbin remélem még dolgoznak kicsit a hangtechnikusok.

Attól, hogy Finn fénykardot ragad még nem válik Jedivé. Valószínűleg csak mint fegyvert tartja maga elé védekezésül.

Ami viszont továbbra is rejtély számomra, hogy hány újoncból lesz Jedi. A képek azt sugallják, hogy Finn-ből, de ő színesbőrű.
Viszont valaki másból (is) kell lennie, hiszen Luke arról beszélt korábban, hogy a családját átjárja az Erő, ezért valamelyik rokonában szintén meglelhető, aki gondolom nem Finn.

Mégvalami: A stormtrooper új jelentést nyert. Viharban menetelő katonák.

szkristof92 2015.10.20. 09:31:28

Ki van maxolva rendesen a JJ Abrams féle mystery box. Azaz a triler látványos, hangulatos, látszik, hogy megvan benne minden, ami Star Wars-os, ugyanakkor még mindig nincs adva semmilyen erős támpont, hogy miről is fog pontosan szólni. De még nem kívánok emiatt panaszkodni, mert ismét elérték, hogy kisgyerek legyen belőlem.

misafeco 2015.10.20. 09:39:24

Nekem elég volt a zenét hallani, a kép már csak bónusz. :D

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.10.20. 12:20:37

@Anak: Én azt tippelem, hogy Kylo körül érdemes majd keresni azt a rokoni szálat ;-))

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2015.10.20. 13:54:53

@szkristof92: pont ugyanez, megint kisgyerek voltam, aki mosógép kartondobozából fabrikált X-wing pilótafülkét, 24 darabos filctollal rajzolva meg a műszerfalat - kézzel.
1:22-től nyelni is elfelejtettem:)
Az X-wing örök szerelemem, részemről a valaha volt legvagányabb, leginkább vágyott űrhajó (jó a Firefly, és a Normady Sr-2 is jöhet:)) - bármennyit bármikor el tudok nézegetni belőle:) Itt meg normálisnak tűnő légicsatákat lengetett be JJA, szóval ha így lesz a filmben, én jövök egy sörrel bármikor neki:)
(ami kettőnél jár a Star trek miatt:))

Gunner 2015.10.20. 15:09:27

@K. Kálmán: Ez egy űrfantázia, nem kell életszerűnek lennie, de látom nem jött át, mire gondoltam. Konkrétan arra, hogy J.J. (országos cimborája, Damon Lindelof mellett) sportot űz abból, hogy túltolja a titkolózást, mintha ettől annyival izgalmasabb meg komplexebb lenne az egész (lásd. Prométheusz).

Itt is szinte összeszorított segglyukkal erőlködnek, hogy még a harmadik előzetesben se legyen egy darab párbeszéd se, hanem legyen minden rejtélyes és misztikus. A végeredmény meg lehet olyan lesz mint a második Star Trek esetében. Jaj de komor meg rejtélyes előzetes, a végeredmény meg egy totál súlytalan száguldozás meg lövöldözés.

No mindegy, megnézzük mindenképp és bízzunk benne, hogy fasza lesz. Ha meg nem, akkor úgy tekintek majd rá, mint az első Expanded Universe filmre, ami csak alternatív módon kiegészíti a Saga-t.

2015.10.20. 20:08:31

brutál.

(és végre boyega sem csak a levegő után kapkod)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása