aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fogyassz egy rövidet: gamera 50th birthday | concept trailer (2015) Richter Géza
2015. október 10. 18:56:48

Kategória: film 2 komment

Javában dübörög a New York Comic Con, ahol a Kadokawa Pictures képviselői és Ishii Kacuhito rendező (A tea íze, 2004) az alábbi concept trailert mutatták be Gamera című, tervezett filmjükről. Az azonos nevű óriásteknős éppen fél évszázada, 1965-ben debütált a – meglepetés – róla elnevezett mozgóképben, azaz idén ünnepli az ötvenedik születésnapját. A Daiei Film által életre hívott, 2006-ig tizenegy folytatást megélt franchise nem titkolt szándékkal a Toho óriásgyíkjának vetélytársa kívánt lenni a filmpiacon. Az 1954-es születésű "nagytesóhoz" hasonló népszerűségre soha nem tett szert, ám nem kis rajongótábort tudhat magáénak nemzetközi szinten, és hozzá hasonlóan ő is újabb kalandban csaphat össze társaival.

gamera.jpg

A koncepció nem a kalapozást szolgálja, mint a Deadpool vagy a Leviathan esetén (utóbbinál amúgy sokkal kidolgozottabb), szimplán a jubileum megünneplése a célja. Az újratervezett főhősön és Gyaoson kívül feltűnik egy eddig ismeretlen kaidzsu, s bár a totális CGI-uralmat nem szívlelők a videó alapján a végterméket nem emelik majd piedesztálra, a Tűzgyűrű 2 bizonytalan státusza miatt csalódott monsztahívek éhségét csillapíthatja a jövőre szintén visszatérő Gojirával hagyományosan versenyezve.

Címkék

horror sci-fi trailer fantasy anniversary sci fi birthday short film gamera cgi monster movie concept art filmhir film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr497952768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.10.11. 14:57:31

Ez a nagyra nőtt Tini Nindzsa teknőc a 14 év feletti korosztályt lázba tudja hozni Japánon kívül?

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2015.10.13. 11:58:41

@Online Távmunkás: simán. Meglepődhetsz, nézz csak utána, mekkora rajongótábora van Japánon kívül is a kaiju-filmeknek, Toho szörnyeinek, és hasonlóknak:)
Én még a rettenetes D-war-t is megnéztem, pedig az aztán a gödör alja volt (látványban nem annyira, de a párbeszédek, édesjóistenem....) - kihagyva az Asylum-os csodákat, ofkorsz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása