aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fogyassz egy rövidet: minority report | the simpsons season 75 spectacular (2065) Richter Géza
2015. szeptember 26. 00:34:42

Kategória: fun tv 3 komment

A Minority Report első epizódja a kiszámíthatóság ellenére tudott meglepetéssel szolgálni, egészen kreatívan használva fel gyártója rendelkezésre álló erőforrásait. Ez a screenshot egy képernyőn villant fel a műsor során. A betűtípus, a kémények, stb. valószínűleg nem idegenek a tévécsatorna nézői vagy bárki egyéb előtt, aki látta már  a springfieldi atomerőművet. Egy kis számtan máris megvilágítja a húsvéti tojás lényegét. A sorozat a 2002-es Spielberg-Cruise-fúzió eseményei után egy évtizeddel, 2065-ben játszódik, amikor A Simpson család a 75. jubileumi évadát ünnepli. Tovább is van, mondjam még?

minority_report_simpsons.jpg

Simpsonék alkotógárdája nem éppen az ötlettelensége miatt híresült el a széria tavaly negyedszázadot átlépő fennállásának ideje alatt, ezért annyira nem meglepő, hogy bár a Különvélemény évadnyitójában egyetlen képkockára szólt a felkérés, muszáj volt továbbgondolni a "cameót". Megszületett a Season 75 Spectacular a teljes hosszában, bepillantást engedve 50 évnyire előre a jövőbe. Az ajánlóból megtudjuk ¡¡¡ÜBERSPOILER!!!, hogy Bart chippendale táncosként keresi a betevőre valót, Lisa az USA Donald Trumpot követő elnöke, Maggie az átlagtinik életét éli, Homer nem több egy felfuvalkodott hólyagnál, immár szó szerint, Marge pedig végig megőrizte fanyar humorát: "Tudod a Fox olyan apránként, fokozatosan vált hardcore szexcsatornáva, hogy észre sem vettem" – nem beszélve a további helyi lakosokról. Egyáltalán nem bánnám, ha papókaként is ilyen poénokkal kellene beérnem.

Címkék

fox spoiler sci-fi tv show anniversary comedy animation sci fi crossover tom cruise drama paramount easter egg short film crime tv sorozat the simpsons minority report meagan good short movie wilmer valderrama crime movie tv hir stark sands

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1007831440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Barna 2015.09.26. 09:13:37

Majd 2065-ben a Simpsons is legyen jófej, és tegyen be egy képet egy régi show-ról, ami még 7,5 hónapot is alig élt meg :) Legalábbis a jelen állás szerint többet nem adnék neki...

Wickerman 2015.09.28. 11:09:52

régi Simpsons epizódokból lett ez összevágva,ettől függetlenül ötletes easter egg :)

dummdumm 2015.09.29. 17:28:26

Ez mind régebbi részekből van kivágva:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása