aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + van képünk hozzá: sicario - a bérgyilkos [sicario] (2015) Richter Géza
2015. július 31. 09:45:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A Sicario - A bérgyilkos nemrég magyar szinkront kapott, első előzetesét kb. a felére vágták, kiszórva belőle az összes lassabb tempóra váltást. Az így kapott félőzetes dupla olyan feszes lett, mint amiből kimetszették. Egyes részletek sorrendjén is variáltak, plusz a trailer jelentős mennyiségű új szöveget kapott Benicio del Toro tolmácsolásában, ami teljesen megváltoztatta a képek hangulatát - femininről maszkulinra. A poszt legaljára került, legutóbbi plakát még a múltkoriaknál is szemet gyönyörködtetőbbé varázsol egy grafikai sablont. Mintha egy litográfia lenne.

sicario_01_b.jpg

sicario_02_b.jpg

sicario_03_b.jpg

sicario_04_b.jpg

sicario_poster_02_b.jpg

Címkék

drog trailer cannes poszter drama victor garber benicio del toro poster crime josh brolin emily blunt lionsgate roger deakins jon bernthal denis villeneuve film kep crime movie filmkep freeman film cannes 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr427667452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása