aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fogyassz egy rövidet + reklám + poszter: tribute to hayao miyazaki (2015) | studio ghibli tv ads (1992-2015) Richter Géza
2015. július 31. 10:46:09

Kategória: fun film tv Szólj hozzá!

Bő egy hónap múlva lesz két éve, hogy Mijazaki Hajao bejelentette visszavonulását, ám nemrég amiatt ujjonghattak rajongói, hogy ismét dolgozik, egy 3D-s rövidfilm készítéséhez fogott. Alant egyelőre nem az idős mester legfrissebb remekműve lapul. de aki enyhíteni szeretné fantasztikus munkássága iránt érzett, olthatatlan szomját, az mindenképpen szánjon három és fél percet az az előtt tisztelgő szupervágásra! A dono nevű vimeo-felhasználó montázsában beköszön Ponyo, Porco Rosso, Nauszika, Totoro, és személyes kedvencem, Sophie számos egyéb karakterrel együtt a teljes Mijazaki-életműből.

miyazaki.jpg

A vágás valóban szuper, a zeneválasztás nemkülönben, igen hangulatos anyagot sikerült összerakni, le a kalappal! Ezen kívül helyett kapott lent a Studio Ghibli 1992 és 2015 között készített reklámjainak összesítése. Nem a stúdiót népszerűsítő szpotokról beszélünk, ezeket a hirdetéseket megbízásra, másoknak készítették az animátorok, és mindegyik magán viseli a jellegzetes Ghibli-kézjegyet. Repetaként három olyan szösszenetet osztunk meg, ami nem került be a zanzába. Mindet Kondo Kacuja, a Kiki - A boszorkányfutár szereplőtervezésért felelős szakértője jegyzi, és cuki cica van bennük. Akinek ez sem elég, az semmiképpen ne csókolja meg a kemencét, inkább nézze meg az animék inspirálta nyomatok galériáját! További csavar, hogy alkotójuk a XIX-XX. század fordulóján élt, sikeres képzőművész, Kavasze Haszui stílusában álmodta meg a plakátokat. Lehet gyönyörködni!

A teljes képtár ide kattintva érhető el.

miyazaki_poster_b.jpg

Címkék

anime hayao miyazaki animation 3d miyazaki ghibli short film poster advertisement vimeo fanmade short movie studio ghibli supercut mijazaki hajao

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr777667714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása