aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van egy poénunk hozzá: sharknado 3 - oh hell no! (2015) Németh Barna
2015. július 23. 11:15:00

Kategória: tv offtopic 2 komment

A magyar premier még csak ma este, 22:00-kor lesz a Universal Channelen, úgyhogy ha ott szeretnél először szembesülni, hogy milyen frankó kis meglepetés-cameót hozott össze az immár a negyedik résznek is zöld utat kapott The Asylum népe, akkor semmi esetre se kattints tovább, ellenkező esetben...

sharknado-1.jpg

A poénos cameo mindig jó, és ezt a The Asylum is szereti meglovagolni, most pedig alaposan ki is maxolták a lehetőségeiket. Mert hát miért is sír a fél világ? De nem, a következő Trónok harca könyv újabb napot fog csúszni, mert a jó öreg George R.R. Martin inkább a Sharknado 3 stábjával lógott, hogy leharaptassa a fejét a legújabb opusban. A rendező elmondása szerint a DVD-verzióban még szövege is lesz majd az írónak (egy mozi előtt várakozva, látva a gomolygó felhőket jegyzi majd meg, hogy közelít a tél), amit a tévés változatból kihagytak ugyan, de Martin feje azért repült.

s3_sa_id46.gif

Címkék

the asylum sharknado

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr577648994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Barna 2015.07.23. 11:47:26

Azért figyelitek, hogy egy menyasszony ül mellette? :) Finoman szólva is sajátos lett ez az aszilumos vörös esküvő :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása