aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: ricki and the flash (2015) Richter Géza
2015. június 09. 15:26:35

Kategória: film 1 komment

A Ricki and the Flash teljes történetét már az első előzetese elmondta, a most megjelent folytatás pedig követi ezt a hagyományt, így aki a körmét akarja rágni a dögös rocknagyi családi kalamajkáin, az ne nézze meg, mert számára SPOILERES lehet. Nem hiszek az abszolút kategóriákban, ha tehetem, kerülöm a használatukat, de ha választanom kellene egyetlen színésznőt, a legkedvencebbet mind közül, akkor gondolkodás nélkül vágnám a kérdésre Meryl Streep nevét. Amit ő nem tud hitelesen eljátszani, az nincs. Egyszerűen nem létezik. Évtizedek óta nem tud hibázni, talán sohasem tudott. Nem akarok károgni, ám az eddig látottak alapján maximum az ő alakítása tud érdekeltté tenni a kliséhalmaznak tűnő film kapcsán. Na jó, Kevin Kline és Jonathan Demme részvétele a produkcióban szintén némi bizakodásra ad okot.

ricki_and_the_flash_01.jpg

Címkék

zene sony trailer music comedy drama meryl streep intercom columbia kevin kline jonathan demme diablo cody sebastian stan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr677529276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theus 2015.06.09. 15:34:25

Borzasztó.
A film és Meryl Streep is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása