aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: pixel [pixels] (2015) Richter Géza
2015. május 19. 17:45:02

Kategória: film 2 komment

Akárki akármit mond, továbbra is az a véleményem, hogy a Pixel első beharangozója tudott akkora hangulatot a magáénak, hogy összességében Adam Sandler egyelőre simán elnézhetőnek tűnik neki. A most kijött második trailer a legnagyobb meglepetésre ezt tudja tovább fokozni, miközben többet mesél a történetből is elődjéhez képest. Persze amúgy geek túlidétlenkedés módjára tök feleslegesen ismétli annak teljes poénjait, de végül is a sztori választott közege kötelez. Ja, és Dinklage még mindig beszarás jó, egy fél fintorral lejátssza a többieket. Az ajánlóhoz lapozással juttok.

pixels_01.jpg

Címkék

game sony sci-fi trailer jatek comedy sci fi michelle monaghan adam sandler intercom columbia pixels chris columbus brian cox sean bean jane krakowski kevin james peter dinklage josh gad ashley benson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr577473512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cineplex 2015.05.20. 23:23:04

Sandler filmjeinek a 90 százalékát nem bírom, de ez még mindig jónak tűnik nekem.

Fellegjáró Marci 2015.05.22. 12:03:19

Mint ügyvéded javaslom, rengeteg marihuánát el kell szívni a film előtt!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása