aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + werkfilm + poszter: mad max - a harag útja [mad max: fury road] (2015) Richter Géza
2015. május 06. 12:59:30

Kategória: film Szólj hozzá!

Mad Max legutóbbi két tévészpotja pár napja elérhető magyar szinkronnal, emellett A harag útjához is feldobtak egy dumálós videót. Ebben a sztárok George Miller egyedülálló víziójáról mesélnek, a rendező meg egynéhány apróságról, mint például a hagyományos filmtrükkök kontra CGI használatáról ejt szót. A kisfilm alapanyagából, tehát a werk werkjéből Charlize Theron és Tom Hardy hosszabbra vágott interjúját is nézzétek meg: karakterfejlődésről, jellemábrázolásról, a színészi munka motivációjáról, és még sok egyéb érdekességről beszélnek. Először azonban íme a Poster Posse nem hivatalos plakátparádéjának második köre, amit ezidáig elmulasztottunk közzétenni. Az első plakátgalériáról itt írtunk, az azt követőt ide kattintva nézhetitek meg teljes egészében. A világ végleg megőrül.

mad_max_poster_posse_02_b.jpg

Címkék

trailer interview 3d warner charlize theron poszter mad max action george miller werkfilm imax intercom poster sequel nicholas hoult tom hardy post apocalyptic poster bootleg trailer magyar magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr117434540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása