aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nem pletyka a batman v superman trailer előrehozott dátuma Richter Géza
2015. április 15. 19:45:16

Kategória: film 6 komment

Tegnap este, helyi idő szerint ma hajnalban kiszivárgott az infó, miszerint a Batman v Superman: Dawn of Justice első hivatalos előzetese mégsem május 15-én, a Mad Max premierje előtt lesz látható, hanem már április 20-án, méghozzá ironikus módon a Bosszúállók: Ultron kora kísérőjeként, sőt a trailer összesen 120 képkockányi, első 5 másodpercét Zack Snyder már holnap online hozzáférhetővé teszi. A Marvel-DC-paktumot egyelőre nem erősítették meg, de már csak azért is fura lenne, mert a Warner csütörtöki időzítése éppen masszív érvágást jelenthet a Disney-nek, hiszen pont egy órával előzi meg a Star Wars Celebration rendezvényén tartott Star Wars: Az ébredő Erő panel kezdési időpontját, amin pedig a VII. epizód következő beharangozója debütál nagy csinnadrattával.

batman_v_superman_bruce_timm.jpg

A Liga és a csillagok háborúja a következő fázisba lépett? A húzás stílusában egy cseppet Jason Momoa Aquaman-plakátra firkantott "Fuck Marvel" autogramjára emlékeztet. Mindenesetre az Egyesült Királyság területén a mozgóképek korhatár-besorolásáért felelős civil szervezet, a British Board of Film Classification honlapjára felkerült adatlap szerint a dátum nem kamu, és még a trailer másodpercre pontos hossza is kiderül belőle. A Bruce Timmet idéző fenti kép csupán fan art, de a hajtás utáni screenshot a BBFC honlapjáról készült, plusz ha lúd, legyen kövér: beillesztettünk egy témába vágó, rajongói videót is legalulra.

batman_v_superman_bbfc.jpg

Címkék

jeremy irons superman trailer comics teaser batman ben affleck warner zack snyder david s goyer dc sequel laurence fishburne superhero diane lane amy adams dc comics holly hunter wonder woman jason momoa man of steel henry cavill filmhir gal gadot batman vs superman film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr107371272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Turbucz 2015.04.15. 20:34:09

Elnézést de ez egy *urva jó hír!! 2perc 6másodperces lesz! Most olvastam!
Hogy mennyire epic lesz Batmant és Supermant :) egy filmben látni az valami brutális! :)))

E900 2015.04.15. 20:50:38

Kicsit korai lenne még bemutatni.

cifrakdaniel · http://rnranp.blog.hu/ 2015.04.15. 20:52:21

Én inkább annak örülök, ha jól értettem holnap(?) új SW7 trailer.:) Gyerekkoromba rongyosra néztem a VHS-eket, eléggé meghatározó volt:)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.16. 08:25:37

ennek kapcsán megkérdezném, hogy nem arról volt szó, hogy momoa után a többi ligatag is kap posztert?

Vagy volt csak lemaradtam róla?

LasDen 2015.04.16. 09:15:37

@doggfather: Nem volt szó róla, csak az emberek spekuláltak. Volt egy kép, oszt ennyi, meg egy bambi.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.16. 10:02:22

@LasDen: ó, akkor nem maradtam le semmiről jól van.
köszi.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása