aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: mad max - a harag útja [mad max: fury road] (2015) Richter Géza
2015. március 17. 17:37:36

Kategória: film 3 komment

A Poster Posse égisze alatt dobtak össze pár nem hivatalos plakátot a sokak által már most az év akciófilmjének kikiáltott Mad Max: A harag útjához. A felfokozott várakozás érthető, hiszen a három évtizedes reményteli malmozástól függetlenül posztapokaliptikus mozgóképekkel nem igazán kényeztetik agyon az egyszeri nézőt, így májusig vélhetően még számtalan hasonló jóságban lesz részünk. Az alábbi, klikkre növő minta elkövetője Johnny Dombrowski, a teljes galériában pedig ide kattintva gyönyörködhettek. Kár, hogy szegény 2pac ezt nem érhette meg.

mad_max_poster_posse_01_b.jpg

Címkék

3d warner charlize theron poszter mad max action george miller intercom poster sequel fanmade nicholas hoult tom hardy post apocalyptic poster bootleg

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr977278511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyílméregbéka 2015.03.17. 18:44:47

Ez mar a hivatalos címe? Úgy látszik a "fury" szó rendre kifog a fordítókon valamiért, már a Harag című filmnél is megjegyeztem. Sokkal árnyaltabb ennél az angol és a magyar nyelv is, a fury inkább tombolás vagy dühöngés, örjöngés, jóval több és egyben más is egyszerű haragnál. Szerintem.

Laslo_ 2015.03.17. 20:16:32

A tombolás szo-szo, a többi szerintem címként hülyén hangzik. Az őrjöngés útja? :$
Bár ha tényleg az egész film egy nagy üldözés lesz, akkor lehetne címe Mad Max: Ámokfutás. :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása