aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: spring (2014) Bajtai András
2015. március 06. 21:23:11

Kategória: film 2 komment

Sokan voltak, akik lelkesedtek Justin Benson és Aaron Moorhead első közös egész estés filmjéért, a 2012-es Feloldozásért (Resolution), azonban engem eléggé fárasztott ez a különös mindfuck független pszichohorror. Második közös munkájuk viszont már régóta rajta van az IMDb-s watchlistemen. A film története szerint a mélyponton lévő Evan (Lou Taylor Pucci) Olaszországba utazik, hogy egy kicsit összeszedje magát, ahol megismerkedik a csinos Louise-zal (Nadia Hilker), aki mintha valami igazán súlyos és sötét titkot rejtegetne a valódi identitását illetően.

A felettébb hatásos előzetest látva nekem rögtön eszembe jutott Andrzej Zulawski egyszerre mesteri és idegesítő 1981-es horrorfilmje, a Birtoklás (Possession), ami szintén valami egészen másnak indul, mint ami a végén kikerekedik belőle, így lesz aztán a házassági melodrámából egy igazán nyugtalanító testrablós biohorror. A Spring sem egészen az, mint aminek első pillantásra hinnénk, az új előzetes sokáig egy romantikus mozinak tűnik, hogy aztán színre lépjen valakiből az ősi szörnyeteg. A filmhez készült másik (szerintem gyengébb) plakáton azt hirdetik, hogy a Spring Richard Linklater és H. P. Lovecraft keresztézéséből született, ez pedig a trailert látva engem csak még inkább felcsigázott. 

spring-poster.jpg

Címkék

horror sci-fi trailer poster romance

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr717247141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2015.03.06. 22:47:55

Ígéretes, lehet drukkolni, hogy valaki behozza.

Bence Gerhardt 2015.03.07. 19:45:03

Rottenen eddig 100% a pozitív kritikák aránya, 9.2-es pontszám-átlaggal.

Körülbelül ennyire tenném annak az esélyét is, hogy valaki behozza.

(Ha 10% alatt lenne és Adam Sandler vagy Vince Vaughn szerepelne a plakátján, már meg is lenne a jövő csütörtöki program.)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása